Informatie Analist – Nieuwegein

Introductie

Wil jij je verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Je direct thuis voelen bij je collega’s, die echt aandacht voor je hebben? Dan ben jij mogelijk de collega die wij zoeken.

Organisatie

Deze IT-organisatie bestaat al twintig jaar. Ze zijn inmiddels met zo’n 50 professionals die zich specialiseren in het ontwerpen en maken van betrouwbare softwareoplossingen. Oorspronkelijk is de organisatie gestart als dienstverlener in business analyse en testautomatisering. Vandaag de dag hebben zij Java, .NET en cloud development toegevoegd aan hun specialisaties waardoor er drie stromingen zijn ontstaan in de organisatie: – Business Solutions; – Test Consulting; – Software development. Deze organisatie staat bekend om hun persoonlijke aanpak. Je gaat aan de slag voor grote, toonaangevende opdrachtgevers in een agile omgeving. Jij gaat jezelf richten op complexe vraagstukken. Het doel: de informatievoorziening bij de opdrachtgever ingrijpend veranderen! In deze organisatie worden nieuwe mensen niet aangenomen op basis van de projectbehoefte. In tegendeel! Zij voegen alleen mensen bij het team die passen bij de cultuur. Is er een klik? Delen jullie dezelfde visie op IT? Dan ben jij een match! Jij als consultant staat centraal en samen wordt gezocht naar een kloppende opdracht.

Functie

Onze focus ligt op (middel)grote organisaties met een dynamisch ICT landschap. Al vanaf 2001 voeren we uitdagende en afwisselende opdrachten uit. We richten ons op complexe IT vraagstukken in een Agile werkomgeving, waarbij de informatievoorziening ingrijpend veranderd of verbeterd moet worden. In de rol van Informatieanalist leg je een goede verbinding tussen business en ICT en adviseer je over (de haalbaarheid) van (business) oplossingen en innovaties in het ICT landschap. Je bent een klankbord voor een product owner bij het opstellen van user stories en/of business- en IT requirements. Je werkt nauw samen met teamleden bij het opstellen van specificaties en het ontwikkelen en testen van de software. Daarmee helpen we onze klant bij het concretiseren van haar wensen en het borgen van de kwaliteit.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou? • Een afgeronde Hbo-opleiding en bereid om te blijven leren • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als informatieanalist • Je bent analytisch sterk en je hebt veel gevoel voor IT • Je kent de dynamiek van een multidisciplinair team in een Agile werkomgeving • Je beheerst het opstellen van user stories, SQL en BPMN • Je durft te communiceren en je bent “fun to work with” • Maar vooral … je hebt passie voor je vak en je eigen ontwikkeling

Aanbod

We ondersteunen je graag in je ontwikkeling door opleidingen en opleidingsdagen aan te bieden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om bij diverse kennissessies aan te sluiten en kennis zelf te delen. We stimuleren dat je iedere dag beter wordt en persoonlijk groeit. Dit kan door verdere specialisatie en technologische verdieping. Verder krijg je: Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, 28 vakantiedagen, solide pensioenregeling, leaseauto, laptop en smartphone.

Inlichtingen

Ben jij als Informatie Analist getriggerd door het lezen van deze vacature? Druk dan op de ‘Ik heb interesse’ knop. Heb je vragen? Stel ze gerust of neem contact op met Ilker Yilmaz via 06 15 53 33 58. Ilker Yilmaz +31 (0) 615533358 ilker@fahr-becker.

Sollicitatie

Ilker Yilmaz +31 (0) 615533358 ilker@fahr-becker.

Vragen? Neem contact op!

Ilker Yilmaz

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!