ICT Werving

ICT Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in ICT Werving

ICT Werving

Fahr-Becker heeft tot doel langdurige werkrelaties tot stand te brengen. Deze ontstaan als er niet alleen een goede match is tussen de kandidaat en de functie, maar ook de kandidaat en de werkgever goed bij elkaar passen. De match tussen kandidaat en de functie levert voor ons geen problemen op, aangezien Fahr-Becker reeds sinds de oprichting in 2006 gespecialiseerd is in ICT werving en selectie. Hierdoor hebben we ten eerste veel ervaring bij het matchen van kandidaat en vacature, maar beschikken we ook over een immer groeiend netwerk van ICT specialisten. Om goed te kunnen oordelen over de match tussen kandidaat en werkgever heeft Fahr-Becker vrijwel alleen maar afgestudeerde psychologen in dienst als recruitment consultants.

ICT Werving en Selectie met psychologische benadering

Voor onze consultants kunnen oordelen over de match tussen kandidaat en werkgever zal de kandidaat natuurlijk eerst gevonden moeten worden en bereid zijn tot een carrièreswitch. Uit een onderzoek van het NOA bleek dat 8,9% van het ICT personeel op zoek is naar ander werk en bij 72% die behoefte verborgen is. Onze consultants zijn als psychologen goed in staat die latente behoefte te herkennen en de kandidaten die behoefte ook te laten inzien.

ICT Recruitment zonder onaangename verrassingen

Onze recruitment consultants nemen een carrière waarde assessment af bij een kandidaat die u uitnodigt voor een eerste sollicitatiegesprek. Daarnaast wordt de kandidaat bij ons op kantoor uitgenodigd voor een diepte interview met een van onze psychologen, waarin onder andere de loopbaan in detail wordt besproken, maar ook wat de kandidaat graag zou zien bij een nieuwe werkgever. De kandidaat wordt bij u voorgesteld aan de hand van een CV en een ingevuld motivatiedocument. Zoals gezegd wordt daar bij uitnodiging een carrière waarden assessment bijgevoegd alsmede een uitgebreid verslag van het diepte interview, waarmee u over een volledig dossier over de kandidaat beschikt al voor u de kandidaat gesproken heeft. U weet wie de kandidaat is, waar hij voor staat, wat hij kan en wat hij wilt. Zo kunt u direct overgaan op zaken als hoe de kandidaat binnen het bedrijf past en of hij inderdaad kan wat u van hem verwacht.