ICT Werving Specialist

ICT Werving Specialist volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in ICT Werving Specialist

ICT Werving Specialist

Voor Fahr-Becker bestaat recruitment uit twee matches: Uiteraard moet de kandidaat een goede match zijn met de functie, maar daar houdt het voor ons niet op. Zeker net zo belangrijk is dat de kandidaat een goede match is met de werkgever, want dat is de basis van een goede, prettige en langdurige werkrelatie.
Sinds onze oprichting in 2006 is Fahr-Becker gespecialiseerd in ICT Recruitment. Als ICT Werving Specialist hebben we inmiddels een netwerk opgebouwd van ICT specialisten die nog iedere dag groeit. Door onze jarenlange focus op de ICT sector levert de match tussen kandidaat en vacature voor ons geen problemen op, ondanks dat onze recruitment consultants geen ICT, maar een psychologische achtergrond hebben.

ICT Werving en Selectie met psychologische benadering

Deze achtergrond helpt bij het matchen tussen personeel en werkgever, waarbij de beweegredenen van zowel kandidaat als werkgever erg belangrijk zijn. Daarnaast komt het ook goed van pas bij het vinden van de kandidaten, want het blijkt uit onderzoek van het NOA dat maar liefst 72% van de ICT werknemers latent opzoek is naar een andere baan. Onze consultants zijn als psychologen zeer geschikt om die kandidaten te herkennen en ze inzichtelijk te maken dat ze wellicht wel toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière.

ICT Recruitment zonder onaangename verrassingen

Als de kandidaat gevonden is en u aan de hand van de door ons toegestuurde CV en ingevuld motivatiedocument besluit de kandidaat te willen spreken wordt weer de toegevoegde waarde van een psychologische benadering duidelijk. We nodigen de kandidaat namelijk uit voor een diepte interview met een van onze consultants waarin we de gehele loopbaan en de wensen van de kandidaat bespreken. Ook laten we de kandidaat een carrière waarden assessment maken waaruit naar voren komt wat een werknemer motiveert. Dit resultaat nemen we ook met de kandidaat door en wordt samen met alle andere informatie die we over de kandidaat hebben samengevoegd tot een volledig dossier dat we u toesturen voordat u het eerste sollicitatiegesprek plaatsvindt, zodat u zo voorbereid mogelijk het gesprek in kan gaan.