ICT werving Specialisatie

Bel ons:
030-6981640

Mail ons:
info@fahr-becker.nl

Neem contact met mij op:

ICT Werving specialisatie

Psychologisch gespecialiseerd in ICT Recruitment

ICT Werving en Selectie volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Een bureau met ICT Werving Specialisatie

Als je een investering doet heb je daar het liefste zo lang mogelijk plezier van. Zo ook van een investering in nieuwe werknemers. Fahr-Becker snapt dit en streeft er dan ook naar niet alleen het juiste personeel voor de functie te leveren, maar ook voor het bedrijf, want een goede relatie tussen werkgever en werknemer leidt volgens ons tot een prettige en langdurige samenwerking.
Om het juiste personeel voor de functie te vinden maken we gebruik van ons inmiddels meer dan 56.000 ict specialisten omvattende netwerk dat nog steeds elke dag groeit. Het bepalen of iemand met de functie matcht is wegens onze jarenlange ICT werving specialisatie geen probleem.

ICT Werving en Selectie met psychologische benadering

Volgens een onderzoek van het NOA is 8,9% van het ICT personeel op zoek naar ander werk, 19,1% is niet opzoek en de resterende 72% is latent. Fahr-Becker heeft afgestudeerde psychologen als recruitment consultants in dienst omdat psychologen niet alleen die latente behoefte kunnen herkennen, maar ook behulpzaam kunnen zijn bij de omschakeling van latent naar actief opzoek zijn. Daarnaast kunnen psychologen goed doorgronden wat de basismotivatie is van partijen in een Recruitment traject en zal daardoor de kans op een duurzame match groot zijn.

ICT Recruitment zonder onaangename verrassingen

Als de kandidaat gevonden is en u aan de hand van de door ons toegestuurde CV en ingevuld motivatiedocument besluit de kandidaat te willen spreken wordt weer de toegevoegde waarde van een psychologische benadering duidelijk. We nodigen de kandidaat namelijk uit voor een diepte interview met een van onze consultants waarin we de gehele loopbaan en de wensen van de kandidaat bespreken. Ook laten we de kandidaat een carrière waarden assessment maken waaruit naar voren komt wat een werknemer motiveert. Dit resultaat nemen we ook met de kandidaat door en wordt samen met alle andere informatie die we over de kandidaat hebben samengevoegd tot een volledig dossier dat we u toesturen voordat u het eerste sollicitatiegesprek plaatsvindt, zodat u zo voorbereid mogelijk het gesprek in kan gaan.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?