ICT Werving en Selectie

ICT Werving en Selectie volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in ICT Werving en Selectie

ICT Werving en Selectie

Voor Fahr-Becker bestaat ICT Werving en Selectie uit twee matches: Uiteraard moet de kandidaat een goede match zijn met de functie, maar daar houdt het voor ons niet op. Zeker net zo belangrijk is dat de kandidaat een goede match is met de werkgever, want dat is de basis van een goede, prettige en langdurige werkrelatie. Sinds onze oprichting in 2006 is Fahr-Becker gespecialiseerd in ICT Werving en Selectie. Door onze jarenlange focus op de ICT sector levert de match tussen kandidaat en vacature voor ons geen problemen op. Daarnaast hebben we een groot netwerk opgebouwd van ICT specialisten die nog iedere dag groeit.

ICT Werving en Selectie met psychologische benadering

Volgens een onderzoek van het NOA is 8,9% van het ICT personeel op zoek naar ander werk, 19,1% is niet opzoek en de resterende 72% is latent. Fahr-Becker heeft afgestudeerde psychologen als recruitment consultants in dienst omdat psychologen niet alleen die latente behoefte kunnen herkennen, maar ook behulpzaam kunnen zijn bij de omschakeling van latent naar actief opzoek zijn. Daarnaast kunnen psychologen goed doorgronden wat de basismotivatie is van partijen in een Recruitment traject en zal daardoor de kans op een duurzame match groot zijn.

ICT Recruitment zonder onaangename verrassingen

Onze recruitment consultants nemen een carrière waarde assessment af bij een kandidaat die u uitnodigt voor een eerste sollicitatiegesprek. Daarnaast wordt de kandidaat bij ons op kantoor uitgenodigd voor een diepte interview met een van onze psychologen, waarin onder andere de loopbaan in detail wordt besproken, maar ook wat de kandidaat graag zou zien bij een nieuwe werkgever. De kandidaat wordt bij u voorgesteld aan de hand van een CV en een ingevuld motivatiedocument. Zoals gezegd wordt daar bij uitnodiging een carrière waarden assessment bijgevoegd alsmede een uitgebreid verslag van het diepte interview, waarmee u over een volledig dossier over de kandidaat beschikt al voor u de kandidaat gesproken heeft. U weet wie de kandidaat is, waar hij voor staat, wat hij kan en wat hij wilt. Zo kunt u direct overgaan op zaken als hoe de kandidaat binnen het bedrijf past en of hij inderdaad kan wat u van hem verwacht.