ICT Werving en Selectie bureau

ICT Werving en Selectie bureau volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in ICT Werving en Selectie bureau

ICT Werving en Selectie bureau

Als je een ICT werving en selectiebureau inschakelt wil je dat je nieuwe werknemer zo lang mogelijk voor je blijft werken. Fahr-Becker begrijpt dit heel goed en doet dan ook haar best om dit te bewerkstelligen. De beste manier om een werknemer zo lang mogelijk bij je te houden is om er voor te zorgen dat de werknemer niet alleen goed bij de functie past, maar ook bij de werkgever. Om tot een goede match tussen werknemer en werkgever te komen heeft Fahr-Becker afgestudeerde psychologen als recruitment consultants in dienst. Natuurlijk blijft de match tussen werknemer en vacature zeer belangrijk, maar met onze 10 jaar lange specialisatie als ICT Werving en Selectie bureau levert dat geen probleem voor ons op.

ICT Werving en Selectie met psychologische benadering

De psychologische achtergrond helpt bij het matchen tussen personeel en werkgever, waarbij de beweegredenen van zowel kandidaat als werkgever erg belangrijk zijn. Daarnaast komt het ook goed van pas bij het vinden van de kandidaten, want het blijkt uit onderzoek van het NOA dat maar liefst 72% van de ICT werknemers latent opzoek is naar een andere baan. Onze consultants zijn als psychologen zeer geschikt om die kandidaten te herkennen en ze inzichtelijk te maken dat ze wellicht wel toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière.

ICT Recruitment zonder onaangename verrassingen

Hier houdt het verschil met het gemiddelde ICT Werving en selectie bureau echter nog niet niet op. Uiteraard maken we goed inzichtelijk wat de wensen zijn van beide partijen aan de hand van functieprofielen, CV’s en motivatiedocumenten, waarmee we kandidaten dan ook voorstellen. Indien u besluit de kandidaat te willen spreken wordt een carrière waarden assessment afgenomen en nodigen wij de kandidaat uit voor een diepte interview met een van onze psychologen, waarin onder andere de loopbaan van de kandidaat aan bod komt.
Tenslotte wordt er een referentiecheck afgenomen en een overzicht gemaakt van de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat. Alle informatie waarover we beschikken wordt samengevoegd tot een compleet dossier over de kandidaat, welke u voor uw eerste gesprek met de kandidaat doen toekomen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u meteen overgaan tot de belangrijke facetten van het sollicitatiegesprek.