Funtioneel Beheerder AFAS – Den Haag

Introductie

Ben jij een Functioneel beheerder en wil je graag je steentje bijdragen in de zorg, lees van snel verder!

Organisatie

De organisatie biedt zorg en advies, thuis en op woon- zorg locaties. Ruim 20.000 mensen rekenen iedere dag op zorg van de organisatie die wordt verzorgd door 3.500 medewerkers en ruim 1.600 vrijwiligers. De zorg die ze bieden is in de breedste zin van het woord, key is hulp bieden zodat de ouderen zo lang mogelijk en zoveel mogelijk het leven kunnen leiden die hen lief is.

De I&A afdeling (Informatisering & Automatisering) bestaat uit ongeveer 20 medewerkers. Het onderdeel Functioneel Beheer en Informatiemanagement bestaat uit informatie managers en functioneel beheerder. Deze werken in 2 teams samen met architecten, projectmanagers, procesbeheerders, digi-coaches en key-users. Ze maken gebruik van een Azure platvorm met daarbij Saas oplossingen.

Functie

Wat ga je doen?

Als Functioneel Beheerder zal je verantwoordelijk zijn voor een uitstekende informatievoorziening voor alle ondersteunende processen van de organisatie.
Je zal vraag-gestuurd en aanbod-gericht werken. Na overleg met de key-users ga je aan de slag om deze gewenste verbeteringen in de applicatie op te lossen. Daarnaast ben jezelf ook assertief en draag je verbeter initiatieven aan. Daarnaast:
– Treedt je op als team- of projectleider binnen organisatie brede ICT- projecten;
– Richt je de applicatie in, documenteert deze en instrueert eindgebruikers;
– Draag je zorg voor de optimale gebruikersondersteuning;
– Begrijp je hoe je met IT waarde kunt toevoegen voor de processen die je ondersteunt. Je weet wanneer eenvoud de voorkeur heeft boven complexiteit;
– Ondersteun je professionals in het dagelijkse werk met de applicaties;
– Houd je vernieuwingen in de software in de gaten en bent altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de organisatie verder te helpen;
– Los je tweedelijns incidenten op, analyseer je problemen en draag je oplossingen aan;
– Adviseer je het management over nieuwe toepassingen en mogelijkheden en/of verbetering van huidige toepassingen.

Functie-eisen

Ben jij dit?

Jouw collega’s omschrijven je als een resultaatgerichte teamplayer. Samenwerken en vakmanschap helpen jou met het bereiken van je doel en staan dagelijks centraal in je werk. Want zo draag je per slot van rekening bij aan het succes van de opdracht!

Verder ben jij iemand die:
– Beschikt over HBO werk- denkniveau;
– Minimaal 2 jaar functioneel beheer ervaring, het liefst binnen een HR omgeving;
– Analytisch en procesmatig sterk is;

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

Naast een schitterende werkplek, diverse opdrachten met veel afwisseling en ruimte voor persoonlijke-/professionele groei, krijg je ook:

– Een bruto maandsalaris tot € 4.500,- o.b.v. 36 uur;
– 8% vakantiegeld;
– 237,4 vakantie uren o.b.v. 36 uur;
– 13e maand;
– Reiskostenvergoeding;
– Pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben jij als Functioneel beheerder getriggerd door het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Asanka Boxma via +31(0)6 11 13 08 54

Sollicitatie

Asanka Boxma
+31(0)6 11 13 08 54
asanka@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Asanka Boxma

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!