Functioneel Tester / Beheerder (backend) – Leusden

Introductie

De leukste, meest innovatieve verzekeraar van Nederland is op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Functioneel Tester. Bij hen zijn de lijntjes kort, streven ze elke dag naar de beste online ervaring voor onze klanten en staan ze wagenwijd open voor jou en je talent. Ze luisteren naar wat je te vertellen hebt en halen elke dag het beste uit elkaar en hun mooie bedrijf. Ben jij een gedreven en gepassioneerde bewaker van kwaliteit in jouw functionele domein? Wil jij samen met ontwikkelaars in teamverband ervoor zorgen dat gebruikers optimaal ondersteund worden? Zowel voor doorontwikkeling als operationeel support? En hou je van aanpakken en doorzetten? Dan passen jullie misschien wel perfect bij elkaar!

Organisatie

Dit bedrijf is een van de, al dan niet, het meest geautomatiseerde verzekeringsplatform van de wereld. Innovatie is key. Je kan bijvoorbeeld 10 jaar lang verzekerd zijn, en schade uitgekeerd krijgen zonder ook maar 1 werknemer te spreken. Omdat zij hard groeien, zijn er momenteel ook internationale ontwikkelingen aan het plaatsvinden, waaronder uitbreiding naar andere landen. Ondanks deze uitbreidingen, willen ze alles centraal vanuit Nederland blijven besturen. De cultuur is zeer informeel. Ze houden van directe communicatie (recht door zee) en assertiviteit. Dus wees niet bang je mening te geven, of om je visie te delen. Het wordt zeer gewaardeerd! Het IT-team telt momenteel zo’n 100FTE. Deze afdeling is opgedeeld in 12 teams (met front- en backend developers en testers) die worden aangestuurd door een Product Owner met daarnaast een Business Analist en een Designer. Deze zijn vervolgens weer onderverdeeld in domeinen namelijk: IT, Schade, Polis en Financieel.

Functie

Als Functioneel Tester / Beheerder wordt jij dé gatekeeper van jouw domein. Onder dit domein vallen meerdere teams van front- en backend developers. Jij denkt mee over het gehele proces vanaf voorfase tot release en test ook op dat vlak.

Functie-eisen

– Je bent eerlijk, vernieuwend en een echte doorzetter die niet rust totdat het goed is – Je bent een teamspeler die goed zelfstandig kan werken en initiatief neemt – Je vindt het leuk om de functionaliteit te snappen en ervoor te zorgen dat deze goed landt – Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als functioneel beheerder. Meer mag natuurlijk ook 😉 – Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als (functioneel) tester en houdt van techniek – Je hebt een TMAP en/of ISTQB certificering – Je houdt ervan mee te denken over het gehele proces van een functioneel domein – Je hebt kennis van test tooling en bijbehorende technieken zoals SQL, SOAP – En misschien ook met automatisch testen? Dat is een pré – Je hebt werkervaring met Agile ontwikkelomgevingen – Je hebt een HBO werk- en denkniveau – Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels – Je vindt het leuk om bij een bedrijf te werken dat alles net even anders doet

Aanbod

– Uitdagend werk in een snelgroeiend bedrijf – In kleine teams van 4-7 collega’s, IT-afdeling van 100+ – Waar je bovengemiddeld betaald wordt voor je bijdrage. – Minimaal €4.000 en natuurlijk hoger afhankelijk van expertise en ervaring (schaal loopt tot €7.000); – Met alle ruimte om te groeien. Zowel in de diepte (word spil in het web voor jouw domein) als in de breedte (word bijvoorbeeld business analist) – In een informele sfeer, waar je bijdrage wordt gewaardeerd – Tussen collega’s met een roze hart die hard werken én lol hebben met elkaar – Met een goeie pensioenregeling, ontwikkelbudget, fietsregeling, of mobiliteitsbudget, 30 vakantiedagen (+ 1 week op- of verkopen) en 50/50 thuiswerken

Inlichtingen

Jasper van den Bergh 06 25 52 83 54

Sollicitatie

Jasper van den Bergh 06 25 52 83 54

Vragen? Neem contact op!

Jasper van den Bergh

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!