Functioneel Beheerder – Nieuwegein

Introductie

Wil je verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Je direct thuis voelen bij collega’s, die echt aandacht voor je hebben? Dan ben jij mogelijk de collega die wij zoeken.

Organisatie

Deze IT-organisatie bestaat al twintig jaar. Ze zijn inmiddels met zo’n 50 professionals die zich specialiseren in het ontwerpen en maken van betrouwbare software oplossingen. Oorspronkelijk is de organisatie gestart als dienstverlener in business analyse en testautomatisering. Vandaag de dag hebben zij Java, .NET en cloud development toegevoegd aan hun specialisaties waardoor er drie stromingen zijn ontstaan in de organisatie: – Business Solutions; – Test Consulting; – Software development. Het bedrijf staat bekend om hun persoonlijke aanpak. Je gaat aan de slag voor grote, toonaangevende opdrachtgevers in een agile omgeving. Jij gaat jezelf richten op complexe vraagstukken. Het doel: de informatievoorziening bij de opdrachtgever ingrijpend veranderen! In deze organisatie worden nieuwe mensen niet aangenomen op basis van de projectbehoefte. In tegendeel! Zij voegen alleen mensen bij het team die passen bij de cultuur. Is er een klik? Delen jullie dezelfde visie op IT? Dan ben jij een match! Jij als consultant staat centraal en samen wordt gezocht naar een kloppende opdracht.

Functie

De focus ligt op (middel) grote organisaties met een dynamisch ICT landschap. Hier mogen we al vanaf 2001 uitdagende en afwisselende opdracht. en uitvoeren. We richten ons op complexe IT- vraagstukken, waarbij jij als functioneel beheerder DE verbindende schakel bent tussen de bedrijfsvoering en de ICT binnen de organisatie. Naast je dagelijkse werkzaamheden van beheeractiviteiten ben jij het luisterend oor en het alziend oog voor jouw processen en applicaties. Jouw inzichten moeten leiden tot efficiëntieslagen in de processen en applicaties van de organisatie. Voelt dat als een grote verantwoordelijkheid? Geen stress, want bij Meant2B staan wij voor kwaliteit en gaan wij je ondersteunen waar nodig om deze verantwoordelijkheid te kunnen dragen. Je collega’s bij Meant2B zijn maar een appje van je vandaan.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou? • Een afgeronde Hbo/WO-opleiding • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als functioneel beheerder • Kennis van ITIL, ASL en BiSL • Kennis en ervaring met Agile/SCRUM • Kennis en ervaring met testmethodes bv TMAP • Je hebt kennis en ervaring met registratietools bv. Jira/Azure DevOps/Topdesk • Goede communicatievaardigheden zowel mondeling als in geschrift • Je hebt passie voor je vak • Je vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk • Je durft te communiceren en je bent “fun to work with”

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten? Je komt te werken in een hechte organisatie met een horizontale structuur. Informeel en een prettige werksfeer, zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Korte lijnen, veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, 28 vakantiedagen, solide pensioenregeling, leaseauto, laptop en smartphone.

Inlichtingen

Robbin van Rooij +31(0)6 25 29 99 02 robbin@fahr-becker.nl

Sollicitatie

Robbin van Rooij +31(0)6 25 29 99 02 robbin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robbin van Rooij

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!