Fullstack software developer – ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Zijn ‘digitaliseren’, ‘duurzaamheid’ en ‘innovatie’ kernwoorden in jouw werk? Wil je werken aan een gaaf inhouse project waarbij je het gehele IT landschap van de klant opnieuw vormgeeft? Lees dan verder!

Organisatie

De organisatie is zeer bekend binnen de IT-branche waarbij alleen de top van de Nederlandse IT-specialisten (±230 fte) dit tech-consultancy bedrijf vertegenwoordigen. De organisatie is opgedeeld in twee units: – Software Engineering Mobile Development; – Data Analytics; Naast consultancy draaien ze ook inhouse projecten bij klanten waarbij ze maatwerk leveren en men ook extra gemotiveerd wordt om nieuwe tech-stacks uit te proberen en te testen. Zo hebben zij bijvoorbeeld een groot nationaal project gedaan in samenwerking met Koningin Maxima, hebben zij twee greenfield projecten bij snel groeiende start-ups en zijn zij bezig met gehele IT landschappen opnieuw neerzetten bij enterprise klanten door een geheel team van specialisten neer te zetten. Bovendien hebben zij hun eigen software product die de kwaliteit van projecten kan monitoren. Op deze manier kunnen ze nog hogere kwaliteit leveren en projecten nog effectiever en efficiënter later verlopen.

Functie

Als fullstack developer werk je mee aan de full cycle projecten bij klanten gericht op digitale transities. Je werkt in deze rol samen met je collega’s voor het vertalen van business requirements, finetunen en het ontwikkelen van extensies. Jouw volledige technische expertise wordt benut! Zij draaien projecten van A tot Z waar echte impact geleverd wordt. Zo gaan zij in meer dan 95% van de gevallen met (greenfield) projecten live en eindigen de producten vrijwel altijd in een productieomgeving organisatie breed! Zo zijn zij momenteel bezig in Den Bosch met een grote opdracht om deze enterprise klant te helpen een tech company te worden. Dit doen zij op twee manieren; top-down door te adviseren op c-level en bottom-up met een team van 20 gedreven software developers. Na een aantal maanden van proof of concept binnen een geïsoleerd domein, gaat dit project over het gehele IT landschap uitgerold worden en door de hele organisatie in productie nemen! Hierin nemen zij het voortouw bij de klant en zullen de consultants een bepalende rol gaan spelen! Hierdoor is er een grote vraag ontstaan naar nog meer specialisten die bij deze opdracht aan gaan sluiten.

Functie-eisen

Herken jij jezelf hierin? – Je bent WO BSc en of MSc afgestudeerd in de richting van IT. – Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als fullstack developer – Je hebt ervaring met ontwikkelen in C# (binnen .NET of Java). – Verder ben jij thuis in een front-end framework als Angular, React en/of Vue.js. – Je hebt al minstens 3 jaar ervaring met AWS cloud. – Je weet wat Infrastructure as a Code is en hoe je dit toepast.

Aanbod

Naast een complexe, innovatieve werkomgeving met gedreven collega’, bieden zij jou een werkplek waar je volop jezelf kan ontwikkelen. Hier is namelijk veel aandacht voor. Zo wordt er geïnvesteert in je soft- en hardskills, worden er persoonlijke ontwikkelplannen opgesteld, gave tech days, kennissessies, hack-a-thons en mooie teamuitjes. Deze organisatie hecht waarde aan vrijheid en flexibel werken. Zo werk je altijd hybride en heb je invloed op de invulling van je dag of taken. Als collega ben jij net zo gedreven en slim als de rest. Je wil impact maken en hebt een passie voor digitale transities en IT! Jullie dagen elkaar uit! Verder krijg jij: – een salaris tussen de €3.500,- en €6.000,- bruot per maand; – een provisieregeling over de door jou gemaakte uren; – 25 vakantiedagen; – een laptop; – een leaseauto of mobiliteitsvergoeding; – een netto telefoon- en onkostenvergoeding van €90,- per maand; – en een premievrij pensioen!

Inlichtingen

Ben jij nou geïnteresseerd geraakt in deze rol en heb jij het idee dat jij degene bent waar we het over hebben in deze functie? Reageer dan via onderstaande contactgegevens of klik op de ‘ik heb interesse; button!

Sollicitatie

Robin Wedding 06-27227065 robin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robin Wedding

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!