Fullstack Python developer – ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Heb je een passie voor Python en wil je werken met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een informele werkomgeving? Dan is dit iets voor jou!

Organisatie

Deze organisatie is opgericht in 2016 doordat zij zijn ontstaan vanuit het bedrijf Hutten. Ze groeien ontzettend snel en zijn gespecialiseerd in HR-software. Maken een personeelsmanagement systeem om de vitaliteit van de werknemer te waarborgen. Ten minste, zo vermarkten zij het naar buiten toe. In feiten is het gewoon een full service HR systeem. Van trainingen tot onboarden. Alles kun je in hun systeem doen! Deze organisatie houdt niet van managers of van hiërarchie, maar is juist een hechte organisatie met een platte cultuur waar ze samen hard werken en hard ontspannen. Momenteel werken er zo’n 35-40 fte.

Functie

Het development team bestaat uit 4 fullstack Python ontwikkelaars en door hun harde groei, willen zij het komende jaar daar 3 developers aan toevoegen. Het platform wordt gebouwd in Python met Apache, ProsgreSQL en JavaScript/TypeScript op de voorkant. Je gaat zelfstandig features toevoegen aan ons platform. Wekelijks wordt in overleg bepaald welke features het meeste toevoegen voor de klanten. Daarna is het aan jou om dit zelfstandig op te pakken. Overleg met je collega programmeurs waar nodig, maar we laten je vrij om de beste implementatie te kiezen.

Functie-eisen

Wat vragen zij? – HBO/WO denk- en werkniveau – Minimaal 3 jaar ervaring met Python en front-end tech als Angular – Kennis van technieken als PostreSQL, Gitlab, Docker en/of Webpack

Aanbod

Wat krijg je hier voor terug? Je komt in een informele sfeer terecht met weinig tot geen hiërarchie. Daardoor is er veel eigen invloed. Er wordt weinig voorgekauwd maar juist samen nagedacht naar de beste oplossing. Per slot van rekening gaat het om vertrouwen! Daardoor kan je ook gebruik maken van de tools die jij fijn vindt. Daarnaast heb je de ruimte om aan veel nieuwe projecten te werken. Er is namelijk weinig legacy code! Verder krijg je: – een salaris tot maximaal €6.000,- bruto per maand afhankelijk van je niveau; – flexibele werktijden; – uitstekende thuiswerkmogelijkheden; – persoonlijk opleidingsbudget; – onbeperkt vakantiedagen; – eigen laptop naar keuze; – pensioen; – reiskostenvergoeding; – vakantiegeld.

Inlichtingen

Ben jij de fullstack Python developer die wij zoeken? Reageer dan snel via de button of bel naar Robin Wedding via 06-27227065.

Sollicitatie

Robin Wedding 06-27227065 robin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robin Wedding

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!