Fullstack .NET Developer – Omgeving Tiel

Introductie

Wil jij werken in een complexe, innovatieve omgeving bij een hechte club mensen? Bijdragen aan SaaS-oplossingen met een maatschappelijke verantwoordelijkheid? Lees dan verder!

Organisatie

Deze organisatie is een dochterbedrijf van een toonaangevend IT bedrijf binnen de hightech industrie, maar wel met een eigen identiteit! Dit bedrijf gevestigd is in Gelderland en heeft zo’n 25-30 fte. Zij draaien complexe projecten binnen de industriële automatisering gericht op productie en proces waarbij veiligheid een belangrijke rol speelt.

Binnen deze sector maakt het bedrijf haar eigen SaaS-oplossingen voor de (inter)nationale klant. Het doel: hun processen slimmer, sneller, goedkoper en veiliger maken! Met behulp van haar eigen producten, wordt data inzichtelijk en optimaal gebruikt! Als onderdeel van dit team ontwikkel, configureer en lever je support aan de klant. Een voorbeeld hiervan is een webbased applicatie die processen visualiseert, data opslaat en alarmeert waar nodig voor een optimaal workflow management. Dit doen zij met behulp van OPC UA en Modbus TCP.

Functie

Als Fullstack .NET Developer draag je bij aan de doorontwikkeling van het coreproduct en ontwikkel je mee aan maatwerkoplossingen. Je komt in een multidisciplinair team waar Data Science en Data Configuratie de hoofdrol spelen. Het team is erg hecht en goed op elkaar ingespeeld. Jullie staan voor elkaar klaar! Voor de accountmanagers ben jij een vraagbaken en denk je mee aan mogelijke oplossingen. De projecten waar jij aan werkt, hebben een maatschappelijk belang. Ze hebben impact! Denk hierbij aan projecten in het verduurzamen van energie (van olie naar wind), optimaliseren van olie- en gastransport processen of het cyber secure maken van kritische productieomgevingen.

Functie-eisen

Ben jij dit?

Maatschappelijke verantwoordelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel. Industriële automatisering trekt jou wel! Bovendien werk je graag in teamverband, kan je zelfstandig uit de voeten en denk je graag na over complexe, kritische en innovatieve oplossingen voor de klant. Verder heb jij;

– een (relevante) HBO of WO afgerond;
– ervaring in .NET, JavaScript en SQL
– ervaring met React, Python en/or R;
– kennis van data historians zoals Wonderware/Osisoft PI.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Bij deze werkgever kom je te werken in een innovatieve hightech omgeving binnen de Industriële Automatisering. Zij zorgen voor een mooie werk en privé balans, dagelijks gezamenlijke lunches op kantoor (wanneer je niet thuiswerkt uiteraard) en volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Verder krijg je bij deze werkgever:

– een mooi salaris passend bij jouw ervaring;
– vaste 13e maand;
– 29 vakantiedagen en vakantiegeld;
– reiskostenvergoeding;
– internetvergoeding.

Inlichtingen

Omschrijf ik jou in deze functie? Ben jij de fullstack .NET developer die we zoeken? Reageer dan snel via de solliciteer button met een cv en/of motivatiebrief. Of neem contact op met Robin Wedding via 06-27227065 als je vragen hebt.

Sollicitatie

Robin Wedding
+31(0) 6 2722 7065
robin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!