Fullstack .NET Developer – Gelderland

Introductie

Ben jij een ervaren fullstack developer met kennis van .NET? Werk je graag aan een eigen software product (SaaS), en denk je graag mee over de visie van applicaties naast coderen? Lees dan verder!

Organisatie

Deze psychologische organisatie richt zich op het in kaart brengen van talent. Zij geloven dan ook dat mensen het beste tot hun recht komen wanneer zij zichzelf kunnen zijn en werk kunnen uitvoeren wat bij hun talenten hoort. Via hun wetenschappelijke aanpak geven zij inzicht in de talenten en drijfveren van een mens. In hun filosofie staat positieve psychologie en aandacht centraal waardoor groei van mens en organisatie mogelijk is. Daarom wordt de focus ook gelegd op positieve bewoordingen en adviseren zij mensen over het gebruik van hun talenten voor een fijner en doeltreffend werkleven. De sectoren/domeinen waarin zij te werk gaan zijn: overheid, onderwijs, bedrijfsleven & zorg. Tot slot houden zij zich bezig met HR-systemen en coaching. Bij deze organisatie draait alles om het vinden en (verbinden) van jezelf: zij zijn dé specialist op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En als Full Stack Developer bij hen, kun je niet alleen jouw softwareontwikkeling skills verbeteren, maar ook je eigen talenten naar een hoger level tillen! Samen met het team van technische collega’s en de Product Owner werk je voornamelijk aan de door ontwikkeling van het innovatieve SaaS product. Je krijgt de kans om jouw kennis van .NET 6, Vue.js en Microsoft Azure (Azure Monitor, Azure Functions, Azure SQL en nog veel meer) toe te passen en uit te breiden.

Functie

Ze zijn op zoek naar een gedreven Full Stack Developer om het team te versterken bij de ontwikkeling van hun SaaS-product. Het uiteindelijke doel is om een nog beter product te leveren. Diegene die wij zoeken is een dynamische teamspeler die praktisch en oplossingsgericht te werk kan gaan. Je hebt een stevige technische basis en voelt je even bekwaam aan zowel de voorkant als de achterkant van een applicatie. Samenwerken met andere teamleden gaat je goed af, maar je kunt ook zelfstandig taken volbrengen. Je bent nauwkeurig en streeft naar het leveren van software van topkwaliteit die gebruiksvriendelijk is.

Functie-eisen

Diploma MBO-4 of HBO in Computer Science, Software Engineering of een gerelateerd vakgebied, ruime ervaring met .NET, C#, .NET Core en .NET Framework, ervaring met Vue, HTML, CSS en JavaScript voor frontend-ontwikkeling, ervaring met Microsoft SQL Server voor databasebeheer, goed begrip van SOLID-principes en het vermogen om ze toe te passen, bekendheid met Clean Architecture-patterns, kennis van Design Patterns en het vermogen om ze effectief te gebruiken, ervaring met versiebeheersystemen zoals Git.

Aanbod

Bij deze internationale organisatie krijg je niet alleen een leuke werkplek binnen een klein team van eigenwijze en leergierige mensen, maar ook een aantrekkelijk salaris Start(salaris) tot € 5500, 25 vakantiedagen, een krachtige ontwikkellaptop, een mobiele telefoon, reiskostenvergoeding en een omzetafhankelijke bonus aan het einde van het jaar. Daarnaast zit ontwikkelen natuurlijk in hun DNA. Zij hebben oog voor jouw groei als ontwikkelaar en als persoon! Dus, heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen, software te ontwikkelen, en de talenten van hun klanten te helpen ontwikkelen? Dan is dit de organisatie voor jou!

Inlichtingen

Ben jij als Full stack .NET developer getriggerd door het lezen van deze vacature? Druk dan op de ‘Ik heb interesse’ knop. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem dan contact op met: Levirgio Bossers +31 (0) 6 29 59 41 06 Levirgio@fahr-becker.nl

Sollicitatie

Levirgio Bossers +31 (0) 6 29 59 41 06 Levirgio@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Levirgio Bossers

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!