Fullstack .Net Developer bij organisatie die gefocust is op duurzaamheid – Randstad

Introductie

Ben jij een ervaren Fullstack .Net Developer, lees dan snel verder!

Organisatie

De organisatie is zeer bekend binnen de IT-branche waarbij alleen de top van de Nederlandse IT specialisten (120 fte) dit Tech-consultancybedrijf vertegenwoordigen. De organisatie is opgedeeld in drie units: – Software Engineering Mobile Development; – Data Analytics; Naast consultancy draaien ze ook in-house projecten bij klanten waarbij ze maatwerk leveren en men ook extra gemotiveerd wordt om nieuwe tech-stacks uit te proberen en te testen. Daarnaast hebben ze sinds kort ook twee Greenfield projecten opgezet bij snel groeiende start-ups en zijn ze bezig met hun eigen Software product die de kwaliteit van IT projecten kan monitoren. Op deze manier kunnen ze nog hogere kwaliteit leveren en projecten nog effectiever en efficiënter later verlopen.

Functie

In deze rol werk je samen met onze consultants aan het vertalen van business requirements naar technische oplossingen. Los van het finetunen en het ontwikkelen van extensies, help je bij het configureren van bijvoorbeeld de mobiel bankieren app. Bovendien zie je ook toe op de uitvoering van testen. Al jouw technische kennis wordt dus benut. En niet voor ‘zomaar’ een project, want al onze projecten hebben een grote impact: ze gaan in meer dan 95% van de gevallen live en de projecten eindigen op een productieomgeving. In jouw gemiddelde werkweek… Heb je contact met jouw Technology Officer over jouw voortgang en persoonlijke ontwikkeling; Schrijf jij code van de hoogste kwaliteit in lijn met geldende guidelines en architectuur afspraken; Ben je in overleg met de business over te maken keuzes en het ‘hoe’ en ‘waarom’; Vul jij user-stories aan met de technische oplossing; Doe je mee aan brainstormsessies over processen en techniek; Voer jij code reviews uit op code van je teamleden.

Functie-eisen

– Minstens een BSc Informatica of gerelateerd; – Je hebt een grote passie om bedrijven vooruit te helpen op gebied van development in .Net; – Ervaring met ASP.Net, .Net core, Azure, Visual Studio, Entity Framework, Typescript / Javascript (frameworks), MVC, OOP of andere design patterns; – Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift; – Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan; – Consultancy ervaring is en pre – Je bent nieuwsgierig en durft buiten je comfort zone te treden.

Aanbod

– Salarisrange € 3.500,- tot €6.000,- met een provisieregeling over de door jou gemaakte uren; – 25 vakantiedagen; – Een MacBook Pro. – Veel aandacht en ruimte voor jouw ontwikkeling; – Een verantwoordelijke functie met veel vrijheid en flexibel werken; – Slimme, gedreven collega’s met een grote passie voor IT; – Regelmatig kennissessies, meetups, hackathons en bedrijfsactiviteiten; – De kans om te werken met de nieuwste tools en technieken; – Een lease auto of mobiliteitsvergoeding; – Netto telefoon- en onkostenvergoeding (90 euro); – Een premievrij pensioen, de organisatie spaart maandelijks 6% voor jou;

Inlichtingen

Ben jij die ervaren Fullstack .Net Developer die een volgende stap wil zetten in zijn/haar carrière? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Asanka Boxma via +31(0)6 11 13 08 54

Sollicitatie

Asanka Boxma 06 11 13 08 54 asanka@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Jasper van den Bergh

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!