Fullstack Developer – Noord-Brabant

Introductie

Zijn ‘digitaliseren’, ‘duurzaamheid’ en ‘innovatie’ kernwoorden in jouw werk? Wil je werken aan Greenfield projecten waar je het gehele IT landschap van de klant opnieuw vormgeeft of applicaties van veelbelovende start-ups van scratch bouwt? Lees dan verder!

Organisatie

De organisatie bevindt zich bovenin de IT-branche waarbij alleen de top van de Nederlandse IT-specialisten (200+ FTE) dit tech-consultancy bedrijf vertegenwoordigen. De organisatie is opgedeeld in twee units: – Software Engineering & Mobile Development; – Data & Analytics; Naast consultancy draaien ze ook inhouse projecten bij klanten waarbij ze maatwerk leveren en men ook extra gemotiveerd wordt om nieuwe tech-stacks uit te proberen en te testen. Zo hebben zij bijvoorbeeld een groot nationaal project gedaan in samenwerking met Vluchtelingenwerk Nederland, hebben zij greenfield projecten bij snel groeiende start-ups en zijn zij bezig met gehele IT landschappen opnieuw neerzetten bij enterprise klanten door een geheel team van specialisten neer te zetten. Bovendien hebben zij hun eigen software product die de kwaliteit van projecten kan monitoren. Op deze manier kunnen ze nog hogere kwaliteit leveren en projecten nog effectiever en efficiënter later verlopen.

Functie

Als fullstack developer werk je mee aan de full cycle projecten bij klanten gericht op digitale transities. Je werkt in deze rol samen met je collega’s voor het vertalen van business requirements, finetunen en het ontwikkelen van extensies. Jouw volledige technische expertise wordt benut! Zij draaien projecten van A tot Z waar echte impact geleverd wordt. Zo gaan zij in meer dan 95% van de gevallen met (greenfield) projecten live en eindigen de producten vrijwel altijd in een productieomgeving organisatie breed! Zo zijn zij momenteel bezig in Noord-Brabant met een grote opdracht om deze enterprise energieleverancier te helpen een tech company te worden. Dit doen zij op twee manieren; top-down door te adviseren op c-level en bottom-up met een team van 20 gedreven software developers. Na een aantal maanden van proof of concept binnen een geïsoleerd domein, gaat dit project over het gehele IT landschap uitgerold worden en door de hele organisatie in productie nemen! Hierin nemen zij het voortouw bij de klant en zullen de consultants een bepalende rol gaan spelen!

Functie-eisen

Herken jij jezelf hierin? – Je bent WO BSc en of MSc afgestudeerd in de richting van IT. – Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als fullstack developer. – Je hebt ervaring met ontwikkelen in Typesript (liefst front- én back-end). – Verder ben jij thuis in minstens één van de volgende technieken: React, AWS, Node.js. – Je weet wat Infrastructure as a Code is en hoe je dit toepast.

Aanbod

Naast een complexe, innovatieve werkomgeving met gedreven collega’, bieden zij jou een werkplek waar je volop jezelf kan ontwikkelen. Hier is namelijk veel aandacht voor. Zo wordt er geïnvesteert in je soft- en hardskills, worden er persoonlijke ontwikkelplannen opgesteld, gave tech days, kennissessies, hack-a-thons en mooie teamuitjes. Deze organisatie hecht waarde aan vrijheid en flexibel werken. Zo werk je altijd hybride en heb je invloed op de invulling van je dag of taken. Als collega ben jij net zo gedreven en slim als de rest. Je wil impact maken en hebt een passie voor digitale transities en IT! Jullie dagen elkaar uit! Verder krijg jij: – een salaris tussen de €3.500,- en €6.000,- bruto per maand; – een provisieregeling over de door jou gemaakte uren; – 25 vakantiedagen; – een laptop; – een leaseauto of mobiliteitsvergoeding; – een netto telefoon- en onkostenvergoeding van €90,- per maand; – en een premievrij pensioen!

Inlichtingen

Jasper van den Bergh +316 25 52 83 54

Sollicitatie

Jasper van den Bergh +316 25 52 83 54

Vragen? Neem contact op!

Jasper van den Bergh

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!