Front-end Developer Werving

Front-end Developer Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Front-end Developer Werving

front-end developer werving

In een werving en selectie traject is het uiteraard belangrijk is dat een voorgedragen kandidaat over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om de functie goed uit te voeren. Fahr-Becker vindt het daarnaast ook belangrijk is dat de kandidaat als mens goed bij de onderneming past. Dit zorgt niet alleen voor een hele prettige werkrelatie, maar maakt het ook veel waarschijnlijker dat die relatie lang voort zal blijven duren.

Aangezien het niet makkelijk is om in te schatten of iemand op een dieper niveau bij een bedrijf past heeft Fahr-Becker afgestudeerde psychologen in dienst als Recruitment Consultants. Wat iemand van binnen wilt en belangrijk vindt kunnen onze psychologen goed samen met de kandidaat achterhalen en tot uitdrukking brengen.

Recruitment met psychologische benadering

Of u nu zoekt naar .net engineers of front-end developers, in ons omvangrijke netwerk dat sinds onze oprichting in 2006 dagelijks groter wordt valt ongetwijfeld uw ideale werknemer te vinden.

Het vinden van de kandidaat is natuurlijk niet genoeg. Hij moet wel bereid gevonden worden van baan te wisselen. Onderzoek van NOA toont aan dat slechts 8.9% hier duidelijk voor open staat. Door 72% van de ICT werknemers wordt een switch niet uitgesloten, maar is nog niet actief opzoek. Psychologen zijn zeer geschikt deze mensen te herkennen en kunnen goed aanvoelen wanneer die latentie om zal slaan naar een daadwerkelijke wens.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Indien de front-end developer besluit dat het inderdaad tijd is voor een nieuwe baan en hij het sollicitatietraject wilt starten vragen we hem een motivatiedocument in te vullen en die samen met een actuele versie van zijn CV terug te sturen. Aan de hand van deze documenten stellen wij hem aan u voor en laat onze recruitment consultant u weten hoe de kandidaat tot nu toe op hem overkomt.

Indien u het sollicitatietraject met de kandidaat wilt doorzetten zullen wij hem een carrière waarden assessment laten invullen dat aantoont wat iemand drijft in zijn werk. Het resultaat nemen we door in een diepte interview en voegen we met een verslag van dat interview, het CV en motivatieformulier samen tot een volledig dossier over de kandidaat. Dit krijgt u voor het gesprek met de kandidaat plaatsvindt zodat u zich goed kunt voorbereiden op het gesprek.