Front-end Developer – Utrecht

Introductie

Ben jij een ervaren Front-end Developer die graag werkt aan uitdagende projecten bij de klant? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Deze organisatie (15 fte) heeft al vijftien jaar ervaring in IT consultancy en zit gevestigd in omgeving Utrecht. Allemaal enthousiaste en gedreven ‘vakidioten’ zoals zij het zelf zeggen. Voor hun klanten draaien ze uitdagende projecten waar je als IT consultant web- en mobile applicaties ontwikkelt, (op)bouwt en onderhoudt. En dit doet het bedrijf met resultaat. Daarom is de filosofie ook ‘een collega met een glimlach, zorgt voor een tevreden klant’! De kernwaarden zijn dan ook niet voor niets warm, betrokken en betrouwbaar.

Functie

Wat ga je doen?

Als Front-End Developer krijg je uitdagende opdrachten bij klanten. Opdrachten kunnen bestaan uit het optimaliseren van de front-end op een website of het mee ontwikkelen van web- en mobile applicaties. Je technische aanpak is creatief en nauwkeurig waarbij je de structuren helder weet neer te leggen. Ook ben je in staat binnen een team samen te werken, waarbij zaken als kennisoverdracht en duidelijke/eenduidige code centraal staan. Tenslotte ga je tot het uiterste om de diverse door de eindklant gemaakte producten naar een hoger niveau te tillen. Bij dit bedrijf krijg je als je wil veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid en is er ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei. De looptijd van projecten is doorgaans zo’n 6 tot 9 maanden. Langer is in overleg ook mogelijk als je dat liever hebt. Ze werken voor o.a. Lukkien, Xs4all, Overheid, Seven Stars, Labdigital, Vesting Finance en Online Prepaid services.

Functie-eisen

Als Front-end Developer beschik je over:

* Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
* Goede kennis van en ervaring met één of meerdere Javascript Frameworks, zoals ReactJS, AngularJS, BackboneJS of MarionetJS;
* Kennis van HTML, CSS en SASS;
* Kennis van en ervaring met Bootstrap.

Verder herken je jezelf in de volgende profielschets:

Vanzelfsprekend weet je hoe je dingen responsive kunt maken. Verder ben je kwaliteitsgericht en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je communicatief sterk. Het is tot slot een pré als je bekend bent met de SCRUM methodiek.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* De salarisschaal loopt tot €5000,- bruto per maand op basis van 40 uur afhankelijk van jouw ervaring;
* Een lease auto en een NS business card;
* Bonusregeling van gemiddeld €3.000,- per jaar;
* Volledig premievrij pensioen;
* 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om er vijf bij te kopen;
* 10 studiedagen per jaar. Deze studiedagen kun je besteden aan certificeringen, congressen, workshops of om je gewoon verdiepen in een onderwerp waar je meer van wil weten.
* Opleidingsmogelijkheden, persoonlijke aandacht en een prettige informele werksfeer met leuke collega’s.
* Uitdagende en gevarieerde opdrachten bij boeiende opdrachtgevers;
* Standaard 40 uur per week, maar een 36- of 32 urige werkweek is bespreekbaar;
* Jaarlijkse bedrijfsuitjes als buitenlandse stedentrips en ski tripjes.

Inlichtingen

Ben jij de Front-end Consultant die wij zoeken? Solliciteer dan via de solliciteer button met jouw cv. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Robbin van Rooij via 06-25299902.

Sollicitatie

Robbin van Rooij
06-25299902
robbin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robin Wedding

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!