Front-end Developer React – Omgeving Utrecht

Organisatie

Dit innovatieve en jonge bedrijf (±90 fte) maakt het handelen in crypto munten voor iedereen toegankelijk en veilig met hun eigen maatwerk platform en is toonaangevend in Europa. Oorspronkelijk richtten zij zich als tussenpartij puur op het kopen en verkopen van crypto munten. Echter, een aantal jaar gelden ging het ineens hard met de koers en wilden steeds meer mensen instappen, ook mensen zonder enige kennis van zaken. Het grote struikelblok bleek voor veel mensen de opslag van crypto munten. Naar aanleiding hiervan heeft onze klant een applicatie ontwikkeld. Alles wat je koopt, staat in die app. Ook het verkopen is gemakkelijk via de app. Het overgrote deel van de coins storage wordt offline beheert, zodat het onbereikbaar blijft voor hackers.

Het internationale IT team is 20-25 fte groot en bestaat voornamelijk uit Software Developers. De sfeer is heel relaxt: iedereen is makkelijk benaderbaar, beslissingen worden transparant en samen genomen, er worden activiteiten / uitjes ondernomen en eigen initiatieven worden gewaardeerd.

Functie

– Functie / Team –
Je wordt onderdeel van een internationaal en ambitieus team van gepassioneerde Developers. Er zijn 2 Development teams die werken aan een verschillende oplossing en andere technologie stack. Jouw team bestaat uit 3 Front-end Developers en 8 (Java) Back-end Developers. Samen werk je aan high end applicaties die op duizenden transacties per seconde berekend zijn. Ze hebben ook meerdere mobiele apps ontwikkeld. De producten die je bouwt worden wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. Jij gaat o.a. helpen om de snelle en krachtige applicaties gebruiksvriendelijk te maken.

Er is geen strakke hiërarchie; beslissingen zijn teamgedreven en er is alle ruimte om met eigen ideeën / vernieuwingen te komen en deze verder uit te werken. Er heerst echt een teamgevoel waarbij iedereen gelijkwaardig is. Ze werken ook als team; ze reviewen elkaars werk dus je moet feedback durven geven maar ook ontvangen. Technische kennis is uiteraard belangrijk, maar de wil om nieuwe technieken/frameworks op te pakken is belangrijker dan dat je met exact dezelfde frameworks hebt gewerkt. Tot slot: Ownership mentaliteit is heel belangrijk!

– Technologie / Methoden –
o.a. React, React Hooks, React Native, Javascript (ES+6), Gitlab, CI/CD, Jira, HTML, SCSS, Jest, API’S, Webpack, Yarn.

De bredere tech stack bestaat uit o.a. Java (8+, versie 17 staat op de roadmap), OOP, Design Patterns, Microservices Architectuur, Spring Boot, Spring Data, Spring Security, Spring Webflux, GRPC, Junit, Event Sourcing, GoogleCloud (GCP), Docker, Kubernetes, CQRS, DDD, Axon, Scrum.

Functie-eisen

• HBO denk-en werkniveau;
• Minimaal 3 jaar ervaring als Front-end Developer met React;
• Communicatief sterk en eigenwijs!

Aanbod

Jaarcontract (daarna vast), goed salaris (tot grofweg €6.000 bruto), de mogelijkheid om (deels) te worden uitbetaald in crypto munten, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, pensioenregeling (8% werkgeversbijdrage / hoogte eigen bijdrage is zelf te bepalen), bonus obv winst (minimaal 13e maand, maar kan ook een 14e maand worden), laptop naar keuze, OV kaart of KM vergoeding, thuiswerken (50/50), 32 tot 40 urige werkweek, flexibele werktijden, doorgroeimogelijkheid naar Lead Developer (als je daar interesse in hebt..).

Inlichtingen

Ben jij de enthousiaste Front-end Developer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!