Front-end Developer – Randstad

Introductie

Ben jij een ervaren Front-end developer, heb jij ervaring met Angular en heb je interesse in een Freelance constructie met zekerheid? Lees dan verder!

Organisatie

Dit bedrijf (±50fte) is opgericht door een ervaren Java Consultant en erg betrokken bij de medewerkers. Ze werken aan slimme maatwerkoplossingen voor hun klanten en hebben een sterke focus op de DevOps manier van werken. Ze hebben ook een eigen platform ontwikkeld waarmee ze de klanten helpen hun software straat te moderniseren. De sfeer is informeel, open, vrij en mensgericht. Er werken echte ‘vakidioten’ die het leuk vinden events te organiseren (bij. Hackaton Nights) en elkaar technisch uit te dagen in kennissessies. Qua opdrachten zullen ze samen met jou kijken naar wat inhoudelijk en logistiek goed aansluit bij jouw wensen. Ze werken voor toonaangevende organisaties in diverse sectoren, denk aan o.a. ING, NN, Rabobank, De Belastingdienst, Kamer van Koophandel, Ministerie van Infrastructuur Waterstaat, UTURN, P-Services, Observ.nu, NS, Gemeente Rotterdam.

Functie

In deze rol ga je bouwen aan de software bij klanten. Je bent onderdeel van het (DevOps) Scrum team en gaat, zowel zelfstandig als in samenwerking met andere Seniors, werken aan de oplevering van hoge kwaliteit software binnen bedrijfskritische omgevingen. Afhankelijk van je skills kun je rollen vervullen als Senior Developer, Lead Developer of Architect. Opdrachten duren doorgaans een jaar.

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO; • Minimaal 5 jaar ervaring als Front-end Developer; • Minimaal 3 jaar recente werkervaring met Angular; • Communicatief vaardig.

Aanbod

Ze bieden een flexibele freelance constructie waarbij je veel geld kunt verdienen zonder zekerheid te verliezen. Je krijgt sowieso een vast contract voor 32 tot 40 uur, 25 vakantiedagen en opleidingsmogelijkheden. Deze constructie kun je zelf iedere 3 maanden aan -en uitzetten. Kortom, als je project gaat aflopen of je gaat wat langer met vakantie dan zet je de constructie tijdelijk uit, waardoor je na je project terugvalt naar een normaal salaris (afhankelijk van kennis en ervaring; €4.000 – €6.500 bruto) i.p.v. een laag salaris of tijdelijk geen inkomen (wat je normaal gesproken ziet bij dergelijke constructies). Als je de constructie even on hold wil zetten dan kan dat ook; je krijgt overigens ook een mobiliteitsvergoeding (voor een leaseauto of eigen vervoer), pensioenregeling, laptop naar keuze. Tot slot; ze bieden een groeipad richting volledig freelancen, waarbij ze je helpen een netwerk op te bouwen. Ze nemen geen concurrentiebeding op in contracten, omdat ze er in geloven dat je elkaar moet vertrouwen en elkaars carrièrepad niet in de weg moet zitten. Je opdracht mag je zelfs meenemen als je zelf gaat freelancen.

Inlichtingen

Jasper van den Bergh +31 (0) 88 74 25 990

Sollicitatie

Jasper van den Bergh +31 (0) 88 74 25 990

Vragen? Neem contact op!

Jasper van den Bergh

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!