ETL Ontwikkelaar – Utrecht

Introductie

Als ETL Ontwikkelaar aan de slag bij een toonaangevende internationale organisatie met een platte structuur en enthousiast karakter? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Waar ga je aan de slag? Voor een toonaangevende internationale organisatie in de consumenten- en huishoud elektronicabranche zijn we op zoek naar een ervaren ETL Ontwikkelaar. De organisatie staat op het punt een volgende belangrijke stap te maken in Business Intelligence. Je werkt nauw samen met het team Operations, waar jij en je twee andere ICT collega’s onderdeel van uit maken. Ook bouw je met de overige teams in het bedrijf en met hun moederbedrijf in Duitsland aan een stabiel BI systeem. Naast je taken als ETL ontwikkelaar en je rol binnen het BI-kernteam, beheren jij en je ICT collega’s tevens de hard- en software binnen het kantoor in Vianen en ondersteun je in overige algemene IT beheertaken, zoals het operationeel houden van IT-systemen en netwerken, online communicatiemiddelen en randapparatuur. Je legt verantwoording af aan de manager ICT.

Functie

Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het ontsluiten van alle gegevens richting het datawarehouse, het structureren, beheren en ontwikkelen hiervan inclusief alle bijbehorende tools. Je analyseert de gegevens en bouwt processen om deze correct in onze database-lagen en de universes te verwerken. Daarnaast voer je de basis beheertaken uit op de MS SQL-omgevingen. Samen met collega’s van diverse afdelingen maak je de informatie inzichtelijk, zodat het gebruikt kan worden voor het maken van rapportages en het nemen van beslissingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Jouw informatie geldt als sturingsinformatie, ter verbetering van processen, om verder te professionaliseren of nieuwe inzichten te ontwikkelen. Je vindt het belangrijk de organisatie verder te helpen door inzicht te geven en vorm te geven aan de BI “majority” van onze organisatie binnen een losse matrix organisatiestructuur. In overleg met jou migreren we mogelijk van SAP BusinessObjects naar Microsoft Power BI.

Functie-eisen

Wie ben jij? * Afgeronde HBO opleiding op het gebied van ETL, SQL en DBA of BI; * Aantoonbare werkervaring in het werkveld van ETL ontwikkelaar, bij voorkeur in een B2B én B2C omgeving; * Aantoonbare kennis in beheer en ontwikkeling van Datavault DWH met BIML/SSIS; * Ervaring in SAP Business Objects is een pré; * Een klantgerichte persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden; * Professionaliteit, organisatiesensitiviteit, initiatief en probleemoplossend vermogen; * In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken; * Affiniteit met gebruikersondersteuning en algemeen IT-beheer; * Beheersing van de Engelse taal, Duits is een pré.

Aanbod

Wat bieden zij jou? Het is een uitdagende en zelfstandige baan in een dynamische en interessante werkomgeving en je krijgt veel ruimte om de functie verder vorm te geven. Daarnaast behoren flexibele werktijden en thuiswerken tot de mogelijkheden. De organisatie wordt gekenmerkt door enthousiasme, passie, korte lijnen en een informele en toegankelijke werksfeer. Ze hebben tot slot bijzonder goede arbeidsvoorwaarden, o.a.: * De salarisschaal loopt tot 4900,- op basis van 40 uur; * 8% vakantiegeld; * 50% van je zorgverzekering vergoed; * 27 vakantiedagen, met de mogelijkheid om 12 dagen bij te kopen; * Reiskostenvergoeding.

Inlichtingen

Ben jij de ETL Ontwikkelaar die wij zoeken? Heb je interesse of gewoon wat vragen? Neem contact op met Stefan van Straten via 06 29 56 06 20 of klik op de button.

Sollicitatie

Stefan van Straten +31(0)6 29 56 06 20 stefan@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!