Ervaren .NET Developer – Brabant of Randstad

Introductie

Ben jij een ervaren .NET Developer die op zoek is naar vernieuwing en uitdagende projecten? Dan is dit interessant voor je!

Organisatie

Waar ga je aan de slag? Bij dit bedrijf wat al tientallen jaren bestaat en Microsoft Goldpartner is werk je aan uitdagende en vernieuwende projecten in de software development, application lifecycle en consultancy. Dit bedrijf voelt zich prettig in de complexe wereld van IT. Continue verbetering en innovatie bij klanten, is waar zij voor staan. En dit doen ze voor de grootste en mooiste merken. Denk daarbij aan Parkmobile, verschillende hoge scholen en maatschappelijke projecten gericht op de landbouw en medische sector. Bij dit bedrijf sta jij centraal. Je hebt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en invloed op jouw ontwikkeling en inkomen. Ze hebben een van de grootste eigen leeromgeving van Nederland. Bij dit bedrijf word je omringt door professionaliteit, ga je constant mee met de nieuwste technieken en staan collega’s altijd voor jou klaar. Lijntjes zijn kort, collega’s denken met je mee en er heerst een Brabantse, familiaire no-nonsense sfeer. Dit zie je ook gelijk terug door de leuke evenementen die regelmatig op de planning staan.

Functie

Wat houdt de functie in? Iedere ontwikkelaar heeft natuurlijk zijn eigen manier van werken. Deze uitdaging is daardoor niet altijd op de zelfde manier te omschrijven. Er is veel afwisseling en de opdrachten zijn complex en specialistisch. Hier wordt niet alleen software ontwikkelt. Ook worden hier ontwikkelaars getraind, word het juiste advies gegeven aan hun klanten en word de software geanalyseerd. Hierdoor kunnen ze hun software ontwikkeling naar een hoger niveau tillen voor hun klanten. Jij kan hier zowel projectmatig als gedetacheerd een uitdaging aan gaan.

Functie-eisen

Als ervaren .NET developer beschik je over: * minimaal 4 jaar ervaring met softwareontwikkeling binnen Microsoft; * kennis van design patterns; * ervaring met Agile/Scrum; * ervaring met .NET Core, docker, kubernetes, mobile en of cloud. Verder kun je jezelf omschrijven als een clean coder en heb je ervaring met principes als SOLID en Test Driven development. Tot slot kun je het een en ander vertellen over de boven genoemde technieken of ben je Microsoft gecertificeerd.

Aanbod

Wat bieden zij jou? Naast een Brabantse organisatie met een familiaire sfeer, bieden zij jou volop opleidingsmogelijkheden via hun eigen kenniscentrum, persoonlijke aandacht en een prettige/informele werksfeer met leuke collega’s. Het kennishuis is inmiddels zo bekend geworden dat zij ook nieuwsgierige ogen van buitenaf trekken bij de webinars! Verder hebben zij: – uitdagende en gevarieerde opdrachten bij boeiende opdrachtgevers; – een salaris tot €5.000,- bruto per maand; – volop doorgroeimogelijkheden; – direct een vast contract; – 25 vakantiedagen; – een leaseauto of mobiliteitsvergoeding; – een mooie, jaarlijkse bonus; – netto maandelijkse onkostenvergoeding; – pensioenregeling;

Inlichtingen

Ben jij de ervaren .NET Developer die naar het lezen van deze uitdaging enthousiast wordt. Solliciteer dan via de solliciteer button met jouw cv. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Robin Wedding via +31(0)6 27227065.

Sollicitatie

Robin Wedding +31(0)6 27227065 robin@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robin Wedding

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!