Ervaren Front-end Developer – Breda

Introductie

Wil jij meewerken aan één van de bekendste platformen in Nederland? Zijn doorontwikkeling en innoveren van een SaaS product echt de uitdagingen voor jou? Dan is dit de front-end functie die je hebben moet!

Organisatie

Deze jonge organisatie is opgericht speciaal voor ondernemers. Met hun eigen platform brengen zij freelancers en ondernemers samen. Met andere woorden: vraag en aanbod in één omgeving.

De organisatie zit gevestigd in centrum Breda en zijn nu zo’n 20 fte in dienst. Er heerst een no nonsense cultuur. Collega’s zijn direct tegen elkaar, zijn open en eerlijk. Iedereen werkt hard. Samen willen ze maar één ding: de volgende stap zetten met hun platform en van start-up naar scale-up! Bovendien is er veel vrijheid. Eigen inbreng en initiatieven worden gewaardeerd en vaak ook onderzocht. Zie jij dat er ergens winst te behalen is? Geef het aan! Wil je zelf een nieuwe techniek leren en is daar een goede reden voor? Dan kan dat!

Functie

Het platform is oorspronkelijk gebouwd met behulp van een externe partij. Dit is de organisatie nu langzaam volledig intern aan het halen. En dat brengt uitdaging met zich mee! Als ervaren Front-end Developer ben je onderdeel van het IT team. Hier zit een medior front-ender, een medior back-ender, twee growth hackers en een stagaire. Verder wordt het team aangevuld met freelancers. Jij vindt het leuk om de leiding op je te nemen in dit proces. Bovendien staat het platform nooit stil. Je haalt plezier uit het doorontwikkelen, nieuwe features ontwikkelen en innoveren van het eigen software product.

Het platform is zowel mobiel als online en telt meer dan 200.000 gebruikers en dat brengt uitdaging met zich mee! Hoe zorg je dat dit vlot blijft draaien? Daarnaast ga jij als ervaren front-end developer de zittende front-ender begeleiden en coachen.

Functie-eisen

Naast een serieuze werker, omschrijven jouw collega’s je als een motivator. Je kan zorgen voor de juiste focus, maar ook zeker voor de leuke sfeer. Met jouw energie en kennis ben je de frisse wind die het team nodig heeft. Je neemt jezelf geen blad voor de mond en kan naast de team lead de rest van het IT team aansturen en coachen. Jij als Front-end Developer kan nadenken over de functionaliteiten en nieuwe features.

Verder herken jij jezelf in de volgende punten:
– Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
– Gedreven in React, Redux en NextJS.
– TailwindCSS kennis is een pré.
– Heb je relevante ervaring of kennis van JavaScript frameworks? Super!
– Je werkt graag in teamverband.
– Je hebt de potentie om knopen te hakken en aan te sturen.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Je wordt onderdeel van een snel groeiend bedrijf waar je veel invloed hebt! Jouw mening en ideeën tellen. Het team is gedreven, gefocust en gemotiveerd. Naast persoonlijke groei en een hecht team krijg je ook:

– Een salaris tussen de €3.000 en €5.000 (o.b.v. ervaring)
– 25 +6 (ADV) vakantiedagen en 8% vakantiegeld
– Sportbudget van €150,- per jaar
– Bonusregeling: €350,- per kwartaal (mits targets zijn behaald)
– Pensioenregeling
– Laptop naar keuze
– Mobiliteitspas: OV of met auto registreren

Inlichtingen

Ben jij de Front-end Developer die wij zoeken? Solliciteer dan voor donderdag 14 februari via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Jasper van den Bergh via 06-25528354.

Sollicitatie

Jasper van den Bergh
+31(0)6 25 52 83 54
jasper@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Jasper van den Bergh

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!