Enterprise Architect Werving

Enterprise Architect Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Enterprise Architect Werving

“Enterprise

In een werving en selectie traject is het niet alleen van belang dat een kandidaat goed aansluit bij de vacature, maar ook dat kandidaat en werkgever een juiste match zijn. Fahr-Becker begrijpt dat naast het vinden van de enterprise architect die de functie zal vervullen u ook wilt dat de kandidaat goed bij het bedrijf past omdat dit de basis is voor een goede, duurzame werkrelatie.

Fahr-Becker is al 10 jaar gespecialiseerd in ICT werving. Hierdoor kunnen we goed herkennen of de enterprise architect goed bij de vacature past. Om te bepalen of de kandidaat goed bij het bedrijf past hebben we bij Fahr-Becker afgestudeerde psychologen als recruitment consultants in dienst, zodat we naast de objectieve match ook de subjectieve match goed kunnen inschatten.

Recruitment met psychologische benadering

Uw toekomstige enterprise architect gaan wij voor u vinden in ons extensieve netwerk bestaande uit louter ICT specialisten dat we al sinds onze oprichting in 2006 opbouwen en er nog dagelijks in slagen het in omvang te laten toenemen.

Dat we de kandidaat kunnen vinden wilt natuurlijk nog niet zeggen dat hij openstaat voor een andere baan. Uit een rapport van NOA blijkt namelijk dat slechts 8.9% hier actief naar opzoek is. 19,1% wilt blijven zitten waar hij zit en maar liefst 72% is latent. Onze psychologen weten snel wanneer ze met een persoon te maken hebben die er wellicht voor open staat en kunnen vaak een goede inschatting maken wanneer die latentie omslaat naar actief opzoek zijn. 

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Bij interesse van de kant van de kandidaat gaan we het traject starten. Dit houdt in dat hij een motivatiedocument toegestuurd krijgt om in te vullen en een recent CV bij te voegen. Aan de hand hiervan stellen wij hem aan u voor met ook de eerste indruk die onze psycholoog van hem kreeg.

Als u benieuwd bent naar de enterprise architect en hem uitnodigt voor een gesprek zetten wij een carrière waarden assessment klaar voor de kandidaat en verzoeken wij hem deze in te vullen. Daarnaast houden we een diepte interview waarin we de uitslag van het assessment bespreken en de carrière van de kandidaat doornemen. Alles dat we over de kandidaat hebben wordt samengevoegd tot een dossier welke u krijgt voor het eerste gesprek. Zo kunt u volledig ingelezen het gesprek in gaan en kunt u een veel efficiënter gesprek hebben dan wanneer u alleen het CV van de kandidaat kent.