Embedded Software Ontwikkelaar Werving

Embedded Software Ontwikkelaar Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Embedded Software Ontwikkelaar Werving

“Embedded

De belangrijkste werkzaamheid van een recruitment consultant is het vinden van een kandidaat die past bij het opgegeven functie profiel. Bij Fahr-Becker kijken we verder dan die match. Allereerst is het voor ons ook belangrijk dat de werknemer als mens goed aansluit bij de cultuur van onze opdrachtgever. Een onderneming wilt namelijk niet alleen een nieuwe embedded software ontwikkelaar aantrekken, maar wilt hem ook behouden als werknemer. De beste manier om dit te doen is door een zo prettig mogelijke werkrelatie te hebben.

Inschatten of iemand aan de gestelde functie eisen voldoet kunnen wij prima voor u doen. We zijn al 10 jaar gespecialiseerd in ICT Werving en Selectie en hebben in die tijd vele verschillende functies ingevuld. Aangezien we psychologen gebruiken als recruitment consultants kunnen we ook goed de juiste persoonlijkheid aan de opdrachtgever koppelen.

Recruitment met psychologische benadering

Voor de werving van uw nieuwe werknemer hebben wij een nog altijd groter wordend netwerk dat bestaat uit ICT specialisten. Dit varieert van embedded software ontwikkelaars tot bi consultants, virtualisatie specialisten en PLC/SCADA programmeurs. 

Niet minder dan 72% van het ICT personeel in Nederland staat open voor een andere baan zonder dit zelf te weten of er actie naar te ondernemen (bron: NOA). Onze recruitment consultants kunnen als psycholoog deze mensen goed herkennen en kunnen goed aanvoelen wanneer de kandidaat deze wens zal willen verwezenlijken.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Nadat de embedded software ontwikkelaar bereid gevonden is de procedure te starten vragen we de kandidaat een motivatie formulier in te vullen. Met dit formulier en een actuele versie van zijn CV stellen wij de kandidaat aan u voor, aangevuld met de eerste indruk van onze psycholoog van de .net developer als persoon. 

Als de kandidaat door u voor een eerste gesprek wordt uitgenodigd zullen wij de kandidaat vragen een carrière waarden assessment te maken welke wij met hem zullen doornemen in een diepte interview waarin ook de loopbaan van de kandidaat besproken zal worden. Een verslag van het interview en het resultaat van het assessment wordt met het CV en het motivatiedocument tot een volledig dossier gemaakt waarin u kunt lezen wat de kandidaat kan, wat hij al heeft gedaan en wat hij graag zou willen. Zo gaat u zo voorbereid mogelijk het gesprek in en kunt u direct de diepte in met de kandidaat.