Embedded Software Engineer Werving

Embedded Software Engineer Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Embedded Software Engineer Werving

“Embedded

Fahr-Becker kijkt verder dan de match tussen een kandidaat en de functievereisten. Als we zien dat de kandidaat de functie van embedded software engineer zou kunnen vervullen, analyseren we ook of de kandidaat als mens bij de werkgever past. Als de kandidaat en het bedrijf beiden die klik voelen zal dit namelijk een duurzame match tot gevolg hebben en daarmee een voor beide partijen prettige werkrelatie

Fahr-Becker is al 10 jaar gespecialiseerd in ICT werving. Hierdoor kunnen we goed herkennen of de embedded software engineer goed bij de vacature past. Om te bepalen of de kandidaat goed bij het bedrijf past hebben we bij Fahr-Becker afgestudeerde psychologen als recruitment consultants in dienst, zodat we naast de objectieve match ook de subjectieve match goed kunnen inschatten.

Recruitment met psychologische benadering

Om de juiste kandidaten te vinden beschikken wij over een groot netwerk bestaande uit ICT personeel als java developers, embedded software engineers en andere ICT specialisten dat we sinds ons ontstaan in 2006 hebben opgebouwd.

In dit netwerk staat 8.9% open voor een nieuwe baan en 72% is toe aan een andere werkgever zonder dat dit zelf door te hebben stelt NOA. Onze psychologen zijn uitermate geschikt om deze groep ict specialisten te herkennen en in te schatten of deze wens binnen voor de vacature relevante tijd voor de kandidaat duidelijk zal worden.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Als de kandidaat geïnteresseerd is in de functie en het traject wilt starten vragen we hem een motivatieformulier in te voelen en die ons met een bijgewerkt CV aan ons terug te sturen, waarna we hem daarmee aan u voorstellen met wat meer informatie over de kandidaat.

Als de kandidaat door u voor een eerste gesprek wordt uitgenodigd zullen wij de kandidaat vragen een carrière waarden assessment te maken. De uitslag zullen we met hem doornemen in een diepte interview waarin ook de loopbaan van de kandidaat besproken wordt. Een verslag van het interview en het resultaat van het assessment wordt met het CV en het motivatiedocument tot een volledig dossier gemaakt waarin u kunt lezen wat de kandidaat kan, wat hij al heeft gedaan en wat hij graag zou willen. Zo gaat u zo voorbereid mogelijk het gesprek in en kunt u direct de diepte in met de kandidaat.