Embedded Software Engineer Werving en Selectie

Embedded Software Engineer Werving en Selectie volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Embedded Software Engineer Werving en Selectie

“Embedded Software Engineer Werving en Selectie

De belangrijkste werkzaamheid van een recruitment consultant is het vinden van een kandidaat die past bij het opgegeven functie profiel. Bij Fahr-Becker kijken we verder dan die match. Allereerst is het voor ons ook belangrijk dat de werknemer als mens goed aansluit bij de cultuur van onze opdrachtgever. Een onderneming wilt namelijk niet alleen een nieuwe embedded software developers aantrekken, maar wilt hem ook behouden als werknemer. De beste manier om dit te doen is door een zo prettig mogelijke werkrelatie te hebben.

Voor deze twee matches zijn twee verschillende vaardigheden nodig. De match tussen de kandidaat en de functie levert voor ons na ruim 15 jaar ICT werving en selectie geen problemen op. De vaardigheid om in te schatten of iemand ook op geestelijk vlak bij een bedrijf past beschikken onze recruitment consultants als afgestudeerde psychologen ook over.

Recruitment met psychologische benadering

Om de juiste kandidaten te vinden beschikken wij over een groot netwerk bestaande uit ICT personeel als java developers, embedded software developers en andere ICT specialisten dat we sinds ons ontstaan in 2006 hebben opgebouwd.

Niet minder dan 72% van het ICT personeel in Nederland staat open voor een andere baan zonder dit zelf te weten of er actie naar te ondernemen (bron: NOA). Onze recruitment consultants kunnen als psycholoog deze mensen goed herkennen en kunnen goed aanvoelen wanneer de kandidaat deze wens zal willen verwezenlijken.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Nadat de kandidaat bereid gevonden is de procedure te starten vragen we de kandidaat een motivatie formulier in te vullen en voegen we die samen met een actuele versie van zijn CV en stellen wij hem aan u voor aan de hand van deze twee documenten en nog wat verdere informatie over de kandidaat.

Mocht u de kandidaat uitnodigen voor een eerste gesprek, dan vragen wij de kandidaat een carrière waarden assessment te maken en aansluitend wordt een diepte interview afgenomen waarin een psycholoog het resultaat van het assessment en de gehele loopbaan van de .net engineer doorneemt. Hier wordt een verslag van geschreven en deze zal samen met het CV en motivatieformulier tot een volledig dossier van de kandidaat worden gemaakt. Dit dossier kunt u gebruiken om u in te lezen over de kandidaat als professional en als mens, zodat het u duidelijk voor ogen staat wie u tegenover u hebt en direct over kan gaan op de vragen die er toe doen.