Data Scientist – Eindhoven

Introductie

Wil jij werken bij een club gepassioneerde mensen en werken aan maatschappelijk waardevolle software oplossingen voor optimale digitale transformatie? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een dochterbedrijf van een toonaangevende organisatie in de hightech industrie, maar wel echt een eigen entiteit. Het is een jonge en dynamische organisatie (± 40fte) in omgeving Eindhoven waar een passie heerst voor digitale transformatie.

Ze hebben diverse (software) producten ontwikkeld met behulp van AI / algoritmen voor o.a. energieverbruik (en besparing van energie / CO2 uitstoot), (voorspelling van) onderhoud van apparatuur, optimale (werk/transport)planning, planbord met AI features en meer. Er wordt gewerkt voor nationale en internationale klanten in diverse sectoren, maar met name retail, distributie en (technisch) onderhoud.

Functie

Als Data Scientist werk je aan uitdagende projecten bij toonaangevende nationale en internationale klanten. Je maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI), met name op de disciplines knowledge mining en computer vision. Je gaat werken in een deskundig scrum/agile team met een verscheidenheid aan competenties. Ze geloven in het zelf organiserend vermogen van hun teams en vinden vrijheid en verantwoordelijkheid over je eigen werk belangrijk. Ze stimuleren zowel persoonlijke als professionele ontwikkelingen en nieuwe ideeën en initiatieven juichen ze toe. Ook krijg je de kans om meerdere aspecten binnen het Data Science vakgebied te onderzoeken en jezelf verder technisch te ontwikkelen.

Functie-eisen

• Een afgeronde Master in de richting van Data Science;
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
• Ervaring met Python, OOP, Pandas, Tensorflow, PIL, Torch, Keras, GIT and SQL;
• Ervaring met het bouwen en onderhouden van Computer Vision scripts/modellen/frameworks en REST API’s;
• Praktische ervaring met het trainen en verbeteren van modellen in beeld- classificatie, object detectie en segmentatie cases;
• Bent bekend met de mogelijkheden van data augmentatie in het domein van computer vision;
• Ervaring met containeriseren en opzetten van Machine Learning modellen in de Cloud (bijv. Docker);
• Bekend met Agile/Scrum processen;
• Goede design skills, durft vragen te stellen en requirements op te halen;
• Nieuwsgierig, leergierig en wil graag nieuwe dingen blijven leren en doen;
• Nice to have: kennis van Azure Cognitive services, Azure Search Service, Kubernetus en C#;
• Woonachtig in Nederland, locatie maakt niet uit, je kunt thuiswerken of op een van hun kantoren;
• Bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels.

Aanbod

o.a. Goed salaris, vaste 13e maand (deze kun je maandelijks laten uitbetalen), 29 vakantiedagen, mobiliteitsbudget of leaseauto (ook al is het een interne functie), pensioenregeling, maandelijkse onkostenvergoeding, laptop, ontwikkelmogelijkheden (opleidingsdagen, events bezoeken, studiebudget, ze hebben ook een eigen academy).

Inlichtingen

Ben jij de ervaren Data Scientist die we zoeken? Neem dan gerust contact op met Stefan van Straten.

Sollicitatie

Stefan van Straten
+31(0)6 29560620
stefan@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!