Data Engineer – Emmeloord

Introductie

Voor hun locatie in Emmeloord is onze klant op zoek naar een Medior/ Senior Data Engineer. Werk jij graag zelfstandig aan klant specifieke oplossingen? Lees dan snel verder!

Organisatie

Met enige regelmaat blijkt een kloof te bestaan tussen de hardware die onderdeel is van een infrastructuur en de gewenste functionaliteit. Dit kan zijn omdat de leverancier daarin (nog) niet voorziet, ofwel omdat de requirements complexer zijn dan gangbaar. In zulke gevallen dicht je als de Software Developer – in nauwe samenwerking met de projectmanagers, technische engineers én leveranciers – het gat. Dit doe je door het ontwerpen, realiseren en opleveren van maatwerksoftware. Hiervoor doorloop je de gebruikelijke projectstappen om verwachtingen en resultaten op één lijn te krijgen.

Bij onze opdrachtgever hanteren ze de Agile- of Scrum-methodiek, zodat ze snel concrete waarde toe kunnen voegen voor klanten. De ontwikkelde programmatuur kan eenmalig afgenomen worden, waarbij de klant het gebruiksrecht krijgt, eventueel mét een kopie van de code. Of ze kunnen kiezen voor een Managed Service-model, waarbij de klant de software blijft onderhouden en door ontwikkelen en de klant alleen de beschikbare functionaliteit afneemt. Klanten zijn o.a. Asics, BMW, Van Der Valk, Fletchergroep, Sligro.

Functie

Als Data Engineer denk jij proactief mee voor oplossingen die waarde toevoegen voor hun klanten. Je helpt klanten datagedreven te werken en bent de schakel tussen Business en IT. Jij vertaalt data naar informatie en mede dankzij jou krijgt de klant inzicht via dashboards en rapportages door Microsoft technologieën.

Je wordt onderdeel van een gedreven team met andere Data Engineers en Software specialisten. Er wordt gestimuleerd dat je ook de ruimte benut om nieuwe kennis op te doen en je vaardigheden verder te ontplooien.

Functie-eisen

Jouw profiel:

– Minimaal vijf jaar ervaring in Business Intelligence, Business Analist of Informatie Analist;
– HBO- of academisch denk- en werkniveau;
– Ruime ervaring in het opzetten van data modellen, data architecturen en high level designs;
– Ruime kennis van Microsoft: Azure, Power BI, SQL Server;
– In staat technische risico’s te herkennen en mitigeren;
– Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
– Kennis van de Agile/scrum.

Aanbod

Wat kan jij verwachten?
– Een uitstekend salaris;
– Vast contract;
– 26 vakantiedagen;
– Mobiel en abonnement;
– Budget van €2200 om laptop naar keuze samen te stellen;
– Mogelijkheid tot volgen van trainingen en cursussen;
– Pensioen regeling 2/3 werkgever en 1/3 werknemer.

Inlichtingen

Ben jij de Data Engineer die we zoeken? Solliciteer dan via de
solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust!
Neem contact op met Stefan van Straten via 06 29 56 06 20.

Sollicitatie

Stefan van Straten
+31 (0)6 29 56 06 20

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!