Control Engineer – Noord-brabant / Zuid-Holland of Overijssel

Introductie

Ben jij een Control- of Software Engineer binnen de Industriële automatisering, heb je kennis van PLC/SCADA systemen én ben je toe aan een functie met veel afwisseling en techniek? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een toonaangevende organisatie binnen de industriële automatisering. Met een track record van tientallen jaren jaar beschikt dit bedrijf over zowel uitgebreide multi-domein expertise als diepgaande branchekennis. Ze maken maatwerksoftware op bedrijfskritische processen voor o.a. het Rotterdamse Havengebied, Kruidvat, Atlas Copco en ICI Paris. Ze bouwen complete systemen voor integraties met bijvoorbeeld machines, tablets, web portals en voertuigen. Ontwikkeling van medewerkers is erg belangrijk en dat zie je terug in de groeimogelijkheden (financieel, functie, tech skills, soft skills). Doordat zij met verschillende vestigingen werken, behouden ze een laagdrempelige cultuur waar iedereen op elkaar af kan stappen, maar tóch met veel kennis.

Functie

Als Control Engineer houd je je bezig met preventief onderhoud, verbeteringen en wijzigingen van PLC/SCADA- en DCS-systemen voor onze klanten in diverse domeinen. Je bent de automatiseringsspecialist voor de klant en je speelt een actieve, adviserende rol over slimme automatisering van de klantprocessen. Een mooie functie met een uitdagende combinatie van advies, engineering, advies en assetmanagement voor een servicegerichte control engineer. Onze teams werken vanuit de kantoren in Noord-Brabant, Zuid-Holland of Overijssel.

Functie-eisen

minimaal 2 jaar ervaring in de industriële automatisering. Je hebt een mbo- of hbo-opleiding in een technische richting. Je hebt ervaring met PLC/SCADA systemen zoals Siemens, Allen Bradley, ABB of Wonderware.

Aanbod

startsalaris kan oplopen tot € 5000,- bruto per maand een 13e maand. een leaseauto of mobiliteitsvergoeding voor je eigen auto. een goede pensioenregeling. 29 vakantiedagen en de mogelijkheid om dagen bij te kopen. onkostenvergoeding. ongelimiteerde studie in onze academy.

Inlichtingen

Robbin van Rooij +316 25 29 99 02

Sollicitatie

Robbin van Rooij +316 25 29 99 02

Vragen? Neem contact op!

Robbin van Rooij

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!