Cloud Specialist – Randstad

Introductie

Wil jij werken bij een platte en gepassioneerd club vakidioten met passie voor Cloud en Open Source? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een jong, informeel en zeer specialistisch bedrijf (±80fte), gevestigd in een modern pand in de randstad, met échte ‘vakidioten’ op het gebied van Open Source en Cloud. Ze zijn partner van en hebben een goede connectie met Amazon en Red Hat. Er is een relaxte en informele cultuur waarbinnen je makkelijk op iedereen afstapt en zegt wat je denkt en vindt. Het is totaal niet hiërarchisch en ook management komt grotendeels uit de techniek.. Er is veel oog voor de medewerkers (teambuilding, opleidingen, samen een groeipad opstellen, etc.). Ze helpen je (door)groeien als Technisch Expert aan de hand van trainingen, cursussen (ook in werktijd) en uitdagende opdrachten. Ze hebben ook een actieve open source community; dit komt grotendeels vanuit de specialisten zelf die het tof vinden om met elkaar te sparren en van elkaar te leren en events te bezoeken. Dit past allemaal binnen de betrokken en gepassioneerde sfeer die kenmerkend is voor het bedrijf. Je hebt zelf inspraak in wat je gaat doen, zowel inhoudelijk als logistiek. Er wordt daarbij niet alleen gekeken naar je huidige skills, maar ook wat je wil leren/ontwikkelen. Ze durven je dan ook in te zetten in opdrachten waar je nog niet alle benodigde skills voor hebt, maar wel de potentie om het snel op te pakken (veel bedrijven laten je een cursus doen waar je volgens niks mee doet in een project). Onze klant heeft een start-up opgezet op het gebied van Cloud. Daarbinnen is er veel ruimte om actief mee te denken over de verdere richting en groei van het bedrijf.

Functie

Als Cloud / Open Source Specialist ga je aan de slag met het analyseren, ontwerpen en ontwikkelen van cloudoplossingen gericht op Amazon Web Services, Microsoft Azure of Google Cloud. Je werkt aan stabiele opdrachten (al gauw een jaar), die qua inhoud uiteraard variëren. Dat is afhankelijk van je rol en expertise (Cloud Engineer, Cloud Security Engineer, Cloud Architect, DevOps Engineer etc.). Denk bijvoorbeeld aan; het bouwen van een Enterprise AWS of Azure omgeving, een migratie naar Kubernetes cluster op AWS, migratie naar de cloud (AWS, Azure, GCP), het beveiligen van bedrijfskritische cloud omgevingen, processen vertalen naar beheersbare en flexibele cloudoplossingen, afstemmen van technische en inhoudelijke vereisten van gevoelige data met stakeholders, maar ook kennisoverdracht is van belang. Klanten zijn bekende namen als Alphabet, Blokker, CZ, Heineken, de Rechtspraak, Politie, NS, Belastingdienst, Topicus, TUI, Prinses Maxima Centrum. – Technologie / Methoden – (Afhankelijk van je rol en voorkeuren) o.a. AWS, Azure, GCP, Linux (Red Hat, Suse, Archlinux), GKS, OpenStack, OpenShift, Ansible, Terraform, Cloudformation, CI/CD, Kubernetes, Docker, Elasticsearch, Ceph, Python, Bash, Jenkins, Tekton, JBoss, Red Hat Satellite, Microservices, Virtualisatie, Networking, Security.

Functie-eisen

• HBO denk-en werkniveau; • Relevante (cloud) certificering; • Minimaal 2 jaar relevante ervaring (zowel mediors als seniors zijn welkom); • Ervaring met AWS, Azure of GCP; • Affiniteit met Open Source; • Communicatief vaardig.

Aanbod

Vast contract, competitief salaris (geen vaste schalen), 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, leaseauto of mobiliteitsbudget (€700,- excl. brandstof), winstuitkering, bonusregeling, pensioenregeling, laptop, onkostenvergoeding voor internet en telefoon abonnement, flexibiliteit & thuiswerken, volop studiemogelijkheden (ook events bezoeken!), 32-40 uur werken.

Inlichtingen

Ben jij de Cloud Specialist die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal +31(0)6 21 22 03 27 maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!