Cloud Engineer Azure – Utrecht

Introductie

Wil jij onderdeel zijn van een enthousiaste en platte Microsoft cloud club? Ben je eigenwijs genoeg om met eigen ideeën te komen? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een specialistische Microsoft Goldpartner (op diverse cloud aspecten) en cloud service provider in omgeving Utrecht (60-65fte). Ook zijn ze strategisch partner van KPN. Ze bieden diverse oplossingen voor hun klanten mbt Cloud (o.a. hybride cloud, private cloud, moderne werkplekken, digitaal bellen en security). Het is een informeel bedrijf en er is zeker géén strakke hiërarchie. De meeste grote klanten bedienen ze rechtstreeks vanuit het management, dus ze staan met zijn allen in de “klei”. Ze hebben klanten in diverse sectoren, denk o.a. aan de industriële automatisering, transport & logistiek, gezondheidszorg en telecom.

Bij dit bedrijf vinden ze het belangrijk om te investeren in de medewerkers en je krijgt dan ook de middelen (tijd en geld) om trainingen en cursussen te volgen, events te bezoeken en/of certificeringen te behalen. In samenspraak met jou worden doelstellingen en ambities besproken en wordt een plan van aanpak gemaakt.

Functie

In deze rol krijg je veel verantwoordelijkheid binnen uitdagende cloud projecten. Denk bijvoorbeeld aan complete outsourcing trajecten, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse cloud oplossingen. Je bent betrokken vanaf de technische intake tot en met de implementatie. Ook is er alle ruimte om te sparen met en leren van je collega’s (ervaren Cloud Engineers).

– Technologie –

o.a. Microsoft Azure, Microsoft 365, Office 365, Azure Active Directory, hybride configuraties, Azure Virtual Desktop, Microsoft Endpoint Manager, Windows Server, (Cloud) Security.

Functie-eisen

• HBO denk-en werkniveau;
• Minimaal 3 jaar relevante ervaring;
• Ervaring met Azure;
• Relevante (cloud) certificering is een pré;
• Communicatief vaardig.

Aanbod

Vast contract, salaris (grofweg €3.500 – €5.000 bruto), 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, leaseauto (hoewel het een interne functie betreft), onkostenvergoeding, pensioenregeling (75% bijdrage werkgever), laptop, studiemogelijkheden.

Inlichtingen

Ben jij de Microsoft Cloud Specialist die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!