Cloud Architect Azure – Utrecht

Introductie

Ben jij een eigenwijze Azure Architect die graag veel impact heeft? Lees dan verder!

Organisatie

Dit IT Bedrijf (+300fte) is gespecialiseerd in mission critical omgevingen en ondersteunt diverse toonaangevende organisaties op het gebied van Cloud, DevOps, Containers en Security. Ze maken gebruik van moderne technologieën om gevoelige data en applicaties te transformeren, beveiligen en beheren. Ze werken vanuit meerdere vestigingen in Nederland en kijken per medewerker uiteraard welke locatie en welk team het beste aansluit. Hun klanten hebben maatschappelijke impact en zijn o.a. Rijksoverheid, ministerie van Justitie en Veiligheid, Politie, Zorginstituut Nederland, TNO, Qurrent, ING, Klaverblad, ONVZ, TransLink, diverse gemeenten. Kenmerkend voor het bedrijf is dat ze hun medewerkers veel vertrouwen, vrijheid en flexibiliteit geven. Flexibele werktijden en structureel meerdere dagen per week thuiswerken vinden zij normaal. Ze investeren daarnaast graag in vitaliteit; “We willen onze mensen fit houden.” Ook faciliteren ze trainingen, cursussen en certificeringen middels (werk)tijd en budget. Tevens is er aandacht voor techsessies en events. De cultuur is informeel en relaxt; (eigen)wijze ideeën en kritische meningen kunnen ze goed waarderen, zolang het opbouwend is uiteraard. “Als je iets niet goed vindt, zeg dan hoe het wél moet.” Binnen de teams is een goede mix van Medior en Senior Engineers, maar heerst geen strakke hiërarchie.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van complexe zakelijke behoeften naar overtuigende oplossingen in de cloud met behulp van Azure. Dit omvat het waarborgen van veiligheid en naleving door geavanceerde beveiligingsmaatregelen te implementeren en naadloze integratie met bestaande systemen te waarborgen. Daarnaast begeleid je klanten bij het migratieproces en ontwikkel je strategieën voor cloudimplementatie. Als Technical Lead en Adviseur werk je nauw samen met klantteams (Development, Operations, Security) om cloudprojecten succesvol uit te voeren. Je neemt ook deel aan pre-sales activiteiten door technische presentaties en demonstraties te geven, klantgesprekken te voeren om technische vereisten te begrijpen, en samen te werken met het sales team om technische voorstellen te ontwikkelen die hun oplossingen positioneren als de beste keuze voor onze klanten. – Technologie / Methoden – o.a. Microsoft Azure • Azure Resource Manager • Azure CLI • Visual Studio Code • Git • Terraform • PowerShell • Bash • Kubernetes • Azure DevOps

Functie-eisen

Wat verwachten zij van jou? HBO werk- en denkniveau; Minimaal 5 jaar relevante ervaring met Azure; Ervaring met ontwerp en implementatie van Azure oplossingen; Kennis van cloud security en compliances; Kennis van Terraform is een pré; Communicatief vaardig.

Aanbod

Vast contract bespreekbaar; Goed salaris (€5.500 tot €8.500 bruto per maand); 24 vakantiedagen; Lease-auto of mobiliteitsvergoeding van €550,- exclusief brandstof (ook al is het intern); Thuiswerkvergoeding; Laptop en telefoon; Pensioenregeling (80% bijdrage werkgever); Winstdeling/bonus; Vitaliteitsbudget (bijv. voor de sportschool); 32 tot 40 urige werkweek; Flexibele werkuren en standaard 2 dagen thuiswerken.

Inlichtingen

Ben jij de Azure Architect die wij zoeken? Reageer dan via de ‘ik heb interesse’ button. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal via onderstaande gegevens.

Sollicitatie

Maurice van der Wal +31(0)6 21 22 03 27 maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!