Cisco Werving

Cisco Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Cisco Werving

Cisco Werving

In een werving en selectie traject is het niet alleen van belang dat een kandidaat goed aansluit bij de vacature, maar ook dat kandidaat en werkgever een juiste match zijn. Fahr-Becker begrijpt dat naast het vinden van de Cisco specialist die de functie zal vervullen u ook wilt dat de kandidaat goed bij het bedrijf past omdat dit de basis is voor een goede, duurzame werkrelatie. Voor de objectieve, kwalitatieve match heeft Fahr-Becker al 10 jaar gespecialiseerde ervaring in ICT Recruitment en daardoor de kennis de juiste persoon bij uw vacature te vinden. Voor de subjectieve match, of iemand goed bij een bedrijf past, hebben we afgestudeerde psychologen in dienst die een goede inschatting op dat gebied kunnen maken.

Werving en Selectie met psychologische benadering

Uw toekomstige Cisco specialist gaan wij voor u vinden in ons extensieve netwerk bestaande uit ICT specialisten dat we al sinds onze oprichting in 2006 opbouwen en er nog dagelijks in slagen het in omvang te laten toenemen. Het vinden van de kandidaat is natuurlijk niet genoeg. Hij moet wel bereid gevonden worden van baan te wisselen. Onderzoek van NOA toont aan dat slechts 8.9% hier duidelijk voor open staat. Door 72% van de ICT werknemers wordt een switch niet uitgesloten, maar is nog niet actief opzoek. Psychologen zijn zeer geschikt deze mensen te herkennen en kunnen goed aanvoelen wanneer die latentie om zal slaan naar een daadwerkelijke wens.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Als de kandidaat aan u voorgelegd wilt worden verzoeken wij hem een motivatiedocument in te vullen en deze met een recente versie van zijn CV retour te sturen. Dit wordt door een van onze psychologen aangevuld met onze indruk van de kandidaat en dit geheel wordt u toegestuurd. Mocht u de kandidaat uitnodigen voor een eerste gesprek, dan vragen wij de kandidaat een carrière waarden assessment te maken en aansluitend wordt een diepte interview afgenomen waarin een psycholoog het resultaat van het assessment en de gehele loopbaan van de Cisco specialist doorneemt. Hier wordt een verslag van geschreven en deze zal samen met het CV en motivatieformulier tot een volledig dossier van de kandidaat worden gemaakt. Dit dossier kunt u gebruiken om u in te lezen over de kandidaat als professional en als mens, zodat het u duidelijk voor ogen staat wie u tegenover u hebt en direct over kan gaan op de vragen die er toe doen.