C++ Developer – Utrecht

Introductie

Ben je jij een C++ Software Developer die graag bijdraagt aan maatschappelijk waardevolle software oplossingen waar miljoenen mensen dagelijks gebruik van maken? Lees dan verder!

Organisatie

Deze organisatie is een dochterbedrijf van een toonaangevende organisatie in de hightech industrie, maar wel echt een eigen entiteit. Dit bedrijf (± 150fte) is gevestigd in de nabije omgeving van Utrecht en gespecialiseerd in software oplossingen voor verkeer en vervoer en hecht veel waarde aan duurzaamheid. Ze ontwikkelen de mobiliteitstechnologie van de toekomst. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van hun software oplossingen wanneer ze reizen met de auto over de snelweg, of juist met het OV en de trein of de bus nemen. Ze maken verkeersstromen inzichtelijk en leveren realttime informatie om deze te optimaliseren. Ook maken ze gebruik van artificial intelligence om bijvoorbeeld te voorspellen wanneer er onderhoud nodig is. De cultuur is informeel; iedereen is makkelijk benaderbaar en er zijn korte lijnen om zaken te bespreken en geregeld te krijgen. Ze investeren veel in hun eigen medewerkers, zowel inhoudelijk (trainingen en cursussen (kan ook via de eigen academy), techsessies, events) als persoonlijk (borrels, BBQ, (sport)activiteiten, uitstapjes). Ze zijn ook voorstander van ‘flexibel werken’; zij vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé en faciliteren/stimuleren dat ook. Dit zie je terug in bijvoorbeeld flexibele werktijden en deels werken vanuit huis.

Functie

Je gaat werken in een multidisciplinair scrum team van gemiddeld 8 specialisten. Naast collega Developers werk je samen met een Software Architect, Technisch Integratiespecialist, Software Tester en Scrum Master. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen, testen en leveren van de software. Hierbij werk je ook nauw samen met andere teams (al dan niet van de klant zelf). Als C++ Developer ben je het meest gefocust op het bouwen van de backend van een systeem, maar hierbij krijg je alle vrijheid om kritisch te zijn op bestaande oplossingen en met eigen ideeën te komen en deze (door) te ontwikkelen. Je bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces; van design tot en met oplevering. Je kunt intern doorgroeien naar Lead Developer of Architect.

Functie-eisen

HBO of WO werk-en denknieveau; Minimaal 3 jaar ervaring als Software Developer met C++; Interesse in de technische automatisering; Kennis willen delen; Communicatief vaardig.

Aanbod

Contract voor onbepaalde tijd; Goed salaris (grofweg tot zo’n €5.000 bruto per maand); 29 vakantiedagen; Vaste 13e maand; Internetvergoeding van €42,50 per maand; Persoonlijk ontwikkel- studie- en boekenbudget; Laptop; Pensioenregeling; Reiskostenvergoeding; Flexibel / hybride werken (2 tot 3 dagen op kantoor).

Inlichtingen

Ben jij de C++ Developer die wij zoeken? Reageer dan via de ‘Meer informatie’ button. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal via onderstaande gegevens.

Sollicitatie

Maurice van der Wal +31(0)6 21 22 03 27 maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!