Business Unit Manager Industriële Automatisering – Zwolle

Introductie

U bent operationeel en financieel eindverantwoordelijk voor uw business unit. Dit middels het ontwikkelen van nieuwe business en het pro-actief opvolgen van het resultaat van de business unit met als guideline het shared strategic plan wat jaarlijks wordt opgesteld.

Organisatie

Onze groeiende en ambitieuze opdrachtgever is bij klanten als partner actief in alle fases van de levenscyclus van industriële processen van advisering tot realisatie, in bedrijfstelling en onderhoud. In Nederland is onze opdrachtgever met meerdere business units op meerdere locaties met betrokken specialisten actief.

De business unit telt een kleine 50 medewerkers, gespecialiseerd in Electrical Engineering, Industriële Automatisering en IT binnen in het segment Industrie. De cultuur is informeel, innovatief, klantgericht en kenmerkt zich door zeer korte communicatielijnen.

Functie

Samen met de clientmanagers, projectmanagers, financial controller en de HR business partner vormt u het dagelijks managementteam van de BU. Daarnaast vormt u met de andere business unit managers binnen de entiteit het management team van de BV. U rapporteert rechtstreeks aan de directie.

U bent een ondernemer en verbinder pur sang die niet alleen oog heeft voor de kwaliteiten binnen zijn team maar bovenal commerciële kansen weet te ontwikkelen voor onder meer de voedingsmiddelen- en (petro)chemische industrie. U geeft sturing aan visie, strategie, klanttevredenheid, kwaliteit en duurzame ontwikkeling en werkt hierbij zeer nauw samen met andere business units.

Functie-eisen

U heeft een hbo/wo werk- en denkniveau, relevante leidinggevende ervaring in een technisch-commerciële omgeving en beschikt bij voorkeur over een netwerk in de industrie. U bent commercieel, klantgericht, een verbinder en communiceert gemakkelijk op alle niveaus. U heeft ervaring met het coachen van zelfsturende teams en kunt aantoonbaar commerciële en organisatorische successen overleggen.

Inlichtingen

Fred R. van Dulken
+31(0)653549130

Sollicitatie

Fred R. van Dulken
+31(0)653549130

Vragen? Neem contact op!

Fred R. van Dulken

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp