Business Objects Werving

Business Objects Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Business Objects Werving

Business objects werving

Bij een werving en selectie spreekt het voor zich dat de kandidaat goed moet passen bij de functie eisen behorende bij de vacature die ingevuld moet worden. Echter staan maar weinig mensen stil bij het gegeven dat een match tussen kandidaat en werkgever ook van groot belang is. Je wilt namelijk niet alleen een goede kandidaat, maar ook eentje die past bij je bedrijf, want dat heeft een prettigere, langere werkrelatie als gevolg. Bij Fahr-Becker werken we niet met ex-ICTers als Recruitment Consultants, maar hebben we afgestudeerde psychologen in dienst. Met 10 jaar ervaring in gespecialiseerde ICT werving op zak kunnen wij prima inschatten of iemand op papier geschikt is voor een vacature of niet. Om een schatting te maken of een kandidaat goed aansluit bij de bedrijfscultuur van onze opdrachtgever zijn de psychologen natuurlijk uitermate geschikt. Of u nu zoekt naar java ontwikkelaars, accountmanagers of BI consultants, in ons omvangrijke netwerk dat sinds onze oprichting in 2006 dagelijks groter wordt valt ongetwijfeld uw ideale werknemer te vinden.

Werving en Selectie met psychologische benadering

Het vinden van de werknemer is natuurlijk niet genoeg. Hij moet ook bereid gevonden worden en slechts 8,9% van het ICT personeel is momenteel opzoek naar een andere baan. Hier komen onze psychologen weer van pas. 72% van het ICT personeel is zich namelijk niet bewust van het feit dat een wijziging van werkgever iets is waar ze behoefte aan hebben. Onze recruitment consultants kunnen deze kandidaten herkennen en ze helpen inzien dat een nieuwe baan iets goeds voor ze kan zijn.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Indien de kandidaat besluit dat het inderdaad tijd is voor een nieuwe baan en hij het sollicitatietraject wilt starten vragen we hem een motivatiedocument in te vullen en die samen met een actuele versie van zijn CV terug te sturen. Aan de hand van deze documenten stellen wij hem aan u voor en laat onze recruitment consultant u weten hoe de kandidaat tot nu toe op hem overkomt. Als de kandidaat door u voor een eerste gesprek wordt uitgenodigd zullen wij de kandidaat vragen een carrière waarden assessment te maken welke wij met hem zullen doornemen in een diepte interview waarin ook de loopbaan van de kandidaat besproken zal worden. Een verslag van het interview en het resultaat van het assessment wordt met het CV en het motivatiedocument tot een volledig dossier gemaakt waarin u kunt lezen wat de kandidaat kan, wat hij al heeft gedaan en wat hij graag zou willen. Zo gaat u zo voorbereid mogelijk het gesprek in en kunt u direct de diepte in met de kandidaat.