Business Analist Werving en Selectie

Business Analist Werving en Selectie volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Business Analist Werving en Selectie

fahr-becker-trap-small

Als je een werving en selectiebureau inschakelt wil je dat een nieuwe business analist zo lang mogelijk voor het bedrijf blijft werken. Fahr-Becker begrijpt dit heel goed en doet dan ook haar best om dit te bewerkstelligen. De manier waarop wij hier bij kunnen helpen is door er voor te zorgen dat de werknemer niet alleen goed bij de functie past, maar ook bij de werkgever. Fahr-Becker is al 10 jaar gespecialiseerd in ICT werving. Hierdoor kunnen we goed herkennen of de business analist goed bij de vacature past. Om te bepalen of de kandidaat goed bij het bedrijf past hebben we bij Fahr-Becker afgestudeerde psychologen als recruitment consultants in dienst, zodat we naast de objectieve match ook de subjectieve match goed kunnen inschatten.

Werving en Selectie met psychologische benadering

Om de juiste kandidaten te vinden beschikken wij over een groot netwerk bestaande uit ICT personeel als java developers, .net developers en andere ICT specialisten dat we sinds ons ontstaan in 2006 hebben opgebouwd. Niet minder dan 72% van het ICT personeel in Nederland staat open voor een andere baan zonder dit zelf te weten of er actie naar te ondernemen (bron: NOA). Onze recruitment consultants kunnen als psycholoog deze mensen goed herkennen en kunnen goed aanvoelen wanneer de kandidaat deze wens zal willen verwezenlijken.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Als een kandidaat het sollicitatietraject wilt starten verzoeken wij hem een motivatiedocument in te vullen en die terug te sturen met een recente versie van zijn CV. Dit sturen we door naar u als opdrachtgever met aanvulling van de eerste indruk van onze recruitment consultant. Als u benieuwd bent naar de business analist en hem uitnodigt voor een gesprek zetten wij een carrière waarden assessment klaar voor de kandidaat en verzoeken wij hem deze in te vullen. Daarnaast houden we een diepte interview waarin we de uitslag van het assessment bespreken en de carrière van de kandidaat doornemen. Alles dat we over de kandidaat hebben wordt samengevoegd tot een dossier welke u krijgt voor het eerste gesprek. Zo kunt u volledig ingelezen het gesprek in gaan en kunt u een veel efficiënter gesprek hebben dan wanneer u alleen het CV van de kandidaat kent.