BI Werving

BI Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in BI Werving

fahr-becker-trap-small

In een werving en selectie traject is het niet alleen van belang dat een kandidaat goed aansluit bij de vacature, maar ook dat kandidaat en werkgever een juiste match zijn. Fahr-Becker begrijpt dat naast het vinden van de BI consultant die de functie zal vervullen u ook wilt dat de kandidaat goed bij het bedrijf past omdat dit de basis is voor een goede, duurzame werkrelatie.
Voor de objectieve, kwalitatieve match heeft Fahr-Becker al 10 jaar gespecialiseerde ervaring in ICT Recruitment en daardoor de kennis de juiste persoon bij uw vacature te vinden. Voor de subjectieve match, of iemand goed bij een bedrijf past, hebben we afgestudeerde psychologen in dienst die een goede inschatting op dat gebied kunnen maken.

Werving en Selectie met psychologische benadering

Geschikte kandidaten halen wij uit ons over 10 jaar opgebouwde netwerk en zich nog immer uitbreidende netwerk van ICT specialisten dat bestaat uit onder anderen .Net developers, Java ontwikkelaars, maar ook bijvoorbeeld account managers en BI consultants.
Uit een rapport van NOA blijkt dat 8.9% van het Nederlandse ICT personeel zoekt naar een andere baan en dat maar liefst 72% latent is. Hier komen onze psychologen ook weer goed van pas. Zij kunnen namelijk die latente behoefte herkennen en inschatten of die latente behoefte in de nabije toekomst vorm krijgt.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Als de kandidaat aan u voorgelegd wilt worden verzoeken wij hem een motivatiedocument in te vullen en deze met een recente versie van zijn CV retour te sturen. Dit wordt door een van onze psychologen aangevuld met onze indruk van de kandidaat en dit geheel wordt u toegestuurd.
Indien u het sollicitatietraject met de kandidaat wilt doorzetten zullen wij hem een carrière waarden assessment laten invullen dat aantoont wat iemand drijft in zijn werk. Het resultaat nemen we door in een diepte interview en voegen we met een verslag van dat interview, het CV en motivatieformulier samen tot een volledig dossier over de kandidaat. Dit krijgt u voor het gesprek met de kandidaat plaatsvindt zodat u zich goed kunt voorbereiden op het gesprek.