BI Specialist – Utrecht

Introductie

Als BI specialist aan de slag bij een toonaangevende internationale organisatie met een platte structuur en enthousiast karakter? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Voor een toonaangevende internationale organisatie in de consumenten- en huishoud elektronicabranche zijn we op zoek naar een ervaren BI Specialist. De organisatie staat op het punt een volgende belangrijke stap te maken in Business Intelligence. Ben jij de persoon die onze organisatie verder kan helpen vanuit het bestaande datawarehouse naar inzichtelijke rapportages en managementinformatie en ben je in staat deze informatie te analyseren en voor de organisatie begrijpelijk te maken? Kun je de organisatie meenemen en begeleiden in de overgang naar SAP Business Objects?

Functie

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het ontsluiten van alle data richting het datawarehouse, het structureren, beheren en ontwikkelen hiervan inclusief alle bijbehorende tools. Je zet deze data om in (management)rapportages en/of geeft uitleg over het opzetten van een rapport aan gebruikers. Je bent in staat deze data te analyseren en te interpreteren, zodat informatie inzichtelijk wordt en gebruikt kan worden voor het nemen van beslissingen op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Jouw informatie geldt als sturingsinformatie, ter verbetering van processen, om verder te professionaliseren of nieuwe activiteiten te ontwikkelen. Je vindt het belangrijk de organisatie verder te helpen door inzicht in data te geven, het belang van data aan de medewerkers in de organisatie over te brengen en verdere BI “maturity” te realiseren.

Naast het verlenen van gebruikersondersteuning, zorgen jij en je ICT collega’s tevens voor de installatie van hard- en software binnen het eigen kantoor. Ook ondersteun je in overige algemene IT beheerstaken, zoals het operationeel houden van IT-systemen en netwerken, online communicatiemiddelen en randapparatuur. Je legt verantwoording af aan de manager ICT.

Functie-eisen

Wie ben jij?

* Afgeronde HBO opleiding op het gebied van ICT;
* Ruime aantoonbare werkervaring in het werkveld van Business Intelligence, bij voorkeur in een B2B én B2C omgeving;
* Aantoonbare kennis in beheer en ontwikkeling van Datavault DWH met BIML/SSIS;
* Bewezen kennis in SAP Business Objects;
* Ervaring in Webi en Lumira en eventueel SAP analysis for MS-office;
* Een klantgerichte persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden;
* Analytische vaardigheden met het vermogen kennis over te dragen en inzichten en business analyses in begrijpelijke taal over te brengen;
* Professionaliteit, organisatiesensitiviteit, initiatief en probleemoplossend vermogen;
* In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
* Affiniteit met gebruikersondersteuning en algemeen IT-beheer.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Het is een uitdagende en zelfstandige baan in een dynamische en interessante werkomgeving en je krijgt veel ruimte om de functie verder vorm te geven. Daarnaast behoren flexibele werktijden en thuiswerken tot de mogelijkheden. De organisatie wordt gekenmerkt door enthousiasme, passie, korte lijnen en een informele en toegankelijke werksfeer. Ze hebben tot slot bijzonder goede arbeidsvoorwaarden, o.a.:

* De salarisschaal loopt tot 4900,- op basis van 40 uur;
* 8% vakantiegeld;
* 50% van je zorgverzekering vergoed;
* 27 vakantiedagen, met de mogelijkheid om 12 dagen bij te kopen;
* Reiskostenvergoeding.

Inlichtingen

Ben jij de BI Specialist die wij zoeken? Solliciteer dan voor vrijdag 20 december via de Solliciteer button met je CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Asanka Boxma via 06 11 13 08 54.

Sollicitatie

Asanka Boxma
06 11 13 08 54
asanka@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Asanka Boxma

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!