Beste IT Werving en Selectie

Beste IT Werving en Selectie volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Beste IT Werving en Selectie

Beste IT Werving en Selectie

Als je een werving en selectiebureau inschakelt wil je dat je nieuwe werknemer zo lang mogelijk voor je blijft werken. Fahr-Becker begrijpt dit heel goed en doet dan ook haar best om dit te bewerkstelligen. De beste manier om een werknemer zo lang mogelijk bij je te houden is om er voor te zorgen dat de werknemer niet alleen goed bij de functie past, maar ook bij de werkgever. Om tot een goede match tussen werknemer en werkgever te komen heeft Fahr-Becker afgestudeerde psychologen als recruitment consultants in dienst. Natuurlijk blijft ook de match tussen werknemer en vacature zeer belangrijk, maar met onze 10 jaar lange specialisatie in IT Werving en Selectie levert ook dat geen probleem voor ons op.

IT Werving en Selectie met psychologische benadering

Voor onze consultants kunnen oordelen over de match tussen kandidaat en werkgever zal de kandidaat natuurlijk eerst gevonden moeten worden en bereid zijn tot een carrièreswitch. Uit een onderzoek van het NOA bleek dat 8,9% van het IT personeel op zoek is naar ander werk en bij 72% die behoefte verborgen is. Onze consultants zijn als psychologen goed in staat die latente behoefte te herkennen en de kandidaten die behoefte ook te laten inzien.

IT Recruitment zonder onaangename verrassingen

Fahr-Becker staat voor een complete maar heldere manier van werken en voorstellen. Aan de hand van CV’s en een ingevuld motivatiedocument matchen we de juiste kandidaten aan uw functieprofiel. Indien wij de kandidaat geschikt achten stellen wij ze ook met deze documenten voor. Indien u ook de kandidaat geschikt acht en u hem uitnodigt voor een sollicitatiegesprek nemen wij bij de kandidaat een carrière waarden assessment af en nodigen we hem uit voor een intake gesprek met een van onze psychologen waarbij de loopbaan van de kandidaat besproken wordt.
Al het bovenstaande wordt samen met een door ons uitgevoerde referentie check en een overzicht van de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat samengevoegd tot een compleet dossier over de kandidaat, die u voor het eerste gesprek van ons krijgt. Zo heeft u al een goed idee wie u aan de andere kant van de tafel heeft zitten zonder diegene gesproken te hebben en kunt u ten eerste direct de diepte in en komt u ten tweede niet voor ongewenste verrassingen te staan.