Azure Specialist – Veenendaal

Introductie

Ben jij een ervaren Azure Expert en wil je graag projectmatig werken bij een officiële Microsoft Partner, lees dan snel verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Met ruim 70 werknemers is organisatie al meer dan 40 jaar één van de meest moderne service providers van Nederland. De services van de organisatie zijn opgedeeld 4 onderdelen:
– Managed Services, daarbij nemen ze de gehele IT tak voor je uit handen. Vanaf het bepalen van de roadmap tot de oplevering en het beheer;
– Cloud Services, wanneer de IT Infra van de klant op orde is gaan ze kijken naar een vervolgstap, namelijk de Cloud;
– Innovatie Services, ze adviseren hun klanten hoe ze kunnen blijven innoveren om daadwerkelijk blijvende waarde te creëren ;
– Security Services, de Customer Succesmanagers stelt samen met de klant een beveiligingsbeleid op die ook blijvend up-to-date wordt gehouden.

Werkwijze:
De organisatie werkt projectmatig waarbij de binnendienst zorgt voor aanwas van nieuwe klanten. De accountmanagers zorgen er vervolgens voor, samen met de klant, de behoefte vraag verder uit te werken waarnaar de technische specialisten van de organisatie deze verder zullen uitwerken (roadmap) en opleveren. Na de oplevering zal de Customer Succesmanager het contact overnemen om er voor de zorgen dat alle wensen en eisen beantwoord blijven. Zij zijn eigenlijk de schakel tussen klant en beheer, de beheer vorm is op een abonnementsbasis.

De klanten van organisatie hebben vaste contactpersonen en experts om de kwaliteit van de samenwerking te kunnen waarborgen. Zowel intern als naar klanten toe, heeft de organisatie open, eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel staan. Alle afdelingen weten van elkaar waar ze mee bezig zijn en dit geldt ook met de werkzaamheden naar de klant toe. Deze combinatie zorgt ervoor dat ze een groot marktaandeel hebben en het afgelopen jaar hun concurrentie, die veel groter zijn, voorbij zijn gegaan.

Als Azure expert zal je altijd betrokken blijven bij de projecten waaraan je gewerkt hebt. Op het moment hebben ze 120 klanten waaronder: The Sting, America Today, Gemeentes, Ziekenhuizen, CZ, Kawasaki, Vredestein en Bavaria.

Functie

Wat houdt de functie in?

Met jouw kennis en kunde op het gebied van Microsoft Azure help jij de klanten van de organisatie. Je geeft advies en ondersteunt de inrichting, migratie en verder ontwikkeling van het Microsoft Azure platvorm bij de klanten.

Naast Azure help je de klanten ook met het inrichtingen van de omgeving denk hierbij aan het Well Architected Framework, de integratie van Azure PaaS diensten, Azure Security Center, Infrastructure as Code, Deployment via Azure DevOps.

Je zal je met name bezighouden met innovatieve projecten, waarbij je een bestaande omgeving gaat migreren naar Microsoft Azure. Tegenwoordig zie je steeds meer organisaties die hier al mee werken, wanneer dit het geval is zal je de klant helpen verder te ontwikkeling zodat het maximale uit de omgeving wordt gehaald.

Functie-eisen

Ben jij dit?

Jouw collega’s omschrijven je als een resultaatgerichte teamplayer. Samenwerken en vakmanschap helpen jou met het bereiken van je doel en staan dagelijks centraal in je werk. Want zo draag je per slot van rekening bij aan het succes van de projecten!

Verder heb jij:
– HBO werk- en denkniveau;
– Minimaal 2 jaar relevante werkervaring met het implementeren en/of beheren van Microsoft 365 onderdelen. (Office 365, Exchange Online, Teams, Sharepoint, Azure AD, etc.);
– Een of meerdere certificaten op het gebied van Microsoft Azure is mooi meegenomen.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

Naast een schitterende werkplek, diverse projecten met veel afwisseling en ruimte voor persoonlijke-/professionele groei, krijg je ook:

– een vast contract;
– salarisrange € 3.000,- tot € 6.000,- afhankelijk van je ervaring;
– een leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
– pensioenregeling;
– 25 vakantiedagen;
– laptop & telefoon;
– Opleidingsbudget;
– 25,- netto onkostenvergoeding;
– iedere maand een thema-borrel, zoals Octoberfest, Halloween etc.

Inlichtingen

Ben jij die ervaren Azure Expert die een volgende stap wil zetten in zijn/haar carrière? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust!
Neem contact op met Asanka Boxma via +31(0)6 11 13 08 54

Sollicitatie

Asanka Boxma
06 11 13 08 54
asanka@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Asanka Boxma

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!