Azure Cloud Engineer – ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Ben jij als IT-professional nooit uitgeleerd en werk je graag aan complexe vraagstukken? Zit cloud development in je hart en is geen uitdaging je te groot? Dan is dit de organisatie voor jou!

Organisatie

Wie is je werkgever? Deze organisatie is opgericht in 2016, gevestigd in het centrum van Den Bosch en is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie en hart voor IT. Ze vormen een kennishuis voor ervaren professionals binnen het IT landschap. Dit doen zij verdeeld over drie afdelingen op het gebied van cloud technology, software development en data intelligence. Voor hun klanten lossen zij complexe software vraagstukken op, helpen met digitale transities naar cloud en het ‘future proof’ maken van organisaties middels automatisering en dataverwerking & -optimalisatie. Deze organisatie is actief in markten als de high tech industrie, finance, energie, logistiek, (semi)overheid, telecom en e-commerce. Hun opdrachten zitten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Breda, Tilburg en Eindhoven. Wat kenmerkend is voor dit IT-bedrijf is hun aanpak en filosofie. Zo geloven zij dat vanuit passie een echte professional nooit uitgeleerd raakt. Ben jij een ervaren front-end developer, maar heb je interesse in Blockchain? Dat kan! Als Java developer altijd al .NET of DevOps specialist willen worden? Gaan we doen! Zolang jouw stipje aan de horizon alsmaar verlegd wordt, zal je altijd blijven groeien als persoon. Dit voeren zij uit met oprechte aandacht, persoonlijke ontwikkelplannen, kennissessies, cursussen, 1-op-1 begeleiding en ga zo maar door.

Functie

Wat ga je doen als Cloud Engineer? Allereerst gaat deze organisatie samen met jou kijken welke opdracht past bij jouw ambities, kennis en wensen. Geen opdracht is hetzelfde! Vervolgens ga je aan de slag als Cloud Engineer en help je klanten in de transitie naar de cloud. Je adviseert opdrachtgevers over de inzet van Azure cloud oplossingen als facilitator, ontwerpt nieuwe producten en services met behulp van Cloud Services en realiseert oplossingen voor complexe problemen door gebruik te maken van technieken als Automation, Infrastructure-as-Code en Containers.

Functie-eisen

Jij als Cloud Engineer hebt een passie voor je vak en een hart voor IT! Naast dat je zelf graag nieuwe kennis opdoet, deel je deze ook graag met collega’s en opdrachtgevers. Continu blijven innoveren staat bij jou centraal. Zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Daarom omschrijven jouw collega’s je als gretig, gemotiveerd en prettig om mee samen te werken. Verder heb jij: – een afgeronde HBO- of WO; – minimaal drie jaar fulltime relevante werkervaring; – uitgebreide kennis van Azure producten en Services; – kennis van (Azure) container technologieën als Docker, Kubernetes & AKS; – ervaring met automatiseren middels Powershell, Python & Terraform. – ervaring met CI/CD.

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug? Naast een mooie werkgever met een Brabantse mentaliteit, krijg je een manager/sparringspartner die zelf senior is in jouw vakgebied. Verder krijg je de vrijheid om je eigen pad uit te stippelen, opdrachten op maat en kan je gaan werken aan innovatieve projecten met de nieuwste technieken/methodieken. Bovendien wordt er ook geïnvesteerd in de band met elkaar. Zo organiseren ze BBQ’s, uitjes, borrels, proeverijen, game events, hackathons, congressen en ga zo maar door. Verder krijg jij: – een royaal salaris die meegroeit met jouw expertise; – een lease auto naar keuze, OV abonnement of mobiliteitsvergoeding; – opleiding, training, coaching en je eigen lab-omgeving; – collectieve pensioenregeling en aanvullende verzekeringen; – laptop naar keuze; – vaste maandelijkse telefoonvergoeding.

Inlichtingen

Ben jij de Cloud Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan via de ‘Ik heb interesse!’ met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem dan contact op met Ian van Ewijck via +31629608435 of ian@fahr-becker.nl

Sollicitatie

Ian van Ewijck +31(0)6 29608435 Ian@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Ian van Ewijck

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!