Azure Cloud Developer – Utrecht en omgeving

Introductie

Ben jij fan van Azure én .NET? Wil jij graag samenwerken met echte vakidioten? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een jong bedrijf in Utrecht (± 30fte) met echte ‘vakidioten’ gefocust op het gebied van Microsoft development. Er is veel saamhorigheid en betrokkenheid en de cultuur is informeel en plat en dat willen ze zo houden. Het is eigenlijk een soort van professionele vriendengroep. Ze willen daarom groeien richting circa 50 fte en niet groter. Ze hebben ook geen zin in ‘management lagen’. Ze willen alleen opdrachten doen waar ze écht impact hebben en niet een ‘extra handje’ zijn. Ze worden enthousiast als ze een klant bij de hand kunnen nemen. Simpelweg code kloppen doen ze niet. Je beslist zelf mee over welke opdrachten je doet, hebt invloed in de bedrijfsstrategie, wordt betrokken bij het aantrekken van nieuwe collega’s en krijgt veel ruimte voor je eigen ontwikkeling (werktijd én budget). Ze helpen je groeien in de richting die je zelf wil; dat kan tech inhoudelijk zijn, maar ook qua rol (denk aan Lead Developer of (Solution) Architect). Uiteraard zul je grotendeels focussen op een project voor een klant, maar daarnaast is er alle ruimte om op andere manieren plezier uit je werk te halen en bij te dragen; denk aan trainingen geven, spreken op events of de nieuwste techniek onderzoeken en kennis daarover te delen met collega’s. Inmiddels zijn ze een nieuw ‘cloud label’ gestart en zoeken ze ondernemende vakidioten die het leuk vinden om het label verder uit te bouwen. In hun clubhuis laat je jouw skills zien op het gebied van poolen, racen en -niet te vergeten!- cloud! Dit doe je tijdens diverse meetups, kennissessies en labdagen. Óf je praat gewoon lekker bij met gelijkgestemde cloud experts die je écht kent.

Functie

Wat je gaat doen qua rol en techniek hangt af van jouw skills én interesses. Er wordt gezamenlijk gekeken naar wat een interessante opdracht voor jou is, zowel inhoudelijk als logistiek. Je gaat geen opdrachten doen die je niet interessant vindt! Opdrachten zijn stabiel (al gauw een jaar), dus geen wekelijkse wisselingen! Inhoudelijk staat Azure uiteraard centraal, maar wat je precies gaat doen hangt af van jouw interesses en kennis. Jouw expertise en T-shaped profiel laat zich niet makkelijk labelen, maar ze onderscheiden grofweg deze rollen: Devops Engineers die hun energie halen uit het inrichten en verbeteren van CI/CD pipelines richting de cloud en het automatiseren van allerhande zaken in het domein van software development en quality assurance. Cloud Engineers die vanuit een DevOps mindset applicaties maken en doorontwikkelen in de Azure cloud met een brede kennis van Azure services en diensten. Zaken als containerization, networking en cloud native concepten zijn gesneden koek voor deze experts. Cloud Architecten die klanten helpen bij het inpassen van workloads in het bestaande applicatielandschap in de Azure cloud. Je staat echter nog met beide benen in de techniek en je snapt, naast de architectuur thema’s, ook de complexiteiten van software ontwikkeling voor de cloud. Naast je project, zul je onderdeel uitmaken van het hechte team specialisten waarmee je regelmatig meetups, kennissessies en ‘labdagen’ hebt. Elkaar aansporen om op de hoogte te blijven van nieuwe technische ontwikkelingen en jezelf blijven ontwikkelen vinden ze belangrijk. Daarnaast kun je op elkaar terugvallen als je in een project tegen bepaalde zaken aanloopt. Ze onderkennen het belang van actieve kennisdeling. Hun experts delen hun kennis intern bij de klant, tijdens een van hun kennisavonden en labdagen, trainingen, een meetup, of op (inter)nationale congressen. Ze informeren elkaar om continu de juiste oplossingen voor hun klanten te bieden.

Functie-eisen

Minimaal HBO werk-en denkniveau; Minimaal 2 tot 3 jaar ervaring met Azure oplossingen; Ervaring met .NET; De wil om je jezelf te blijven ontwikkelen; Communicatief vaardig.

Aanbod

Vast contract; Goed salaris (ze kennen geen vaste schalen, maar grofweg €4.000 tot €6.000 bruto per maand); 26 vakantiedagen; Lease of mob.vergoeding (€950 incl. brandstof); Onkosten €100 per/maand; Laptop naar keuze; Bonus (25% vd winst wordt verdeeld over medewerkers); €50 p/mnd voor tel + abonnement naar keuze; Internetvergoeding; Thuiswerken; Studie (budget en werktijd), events bezoeken, techsessies; Pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben jij de Azure en .NET Specialist die wij zoeken? Reageer dan via de ‘Meer informatie’ button. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal via onderstaande gegevens.

Sollicitatie

Maurice van der Wal +31(0)6 21 22 03 27 maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!