Agile Consultant – Midden en Zuid Nederland

Introductie

Wil jij het verschil maken als Agile Consultant binnen de hightech industrie?

Organisatie

Het is een dochterbedrijf van een toonaangevende organisatie in de hightech industrie, maar wel echt een eigen entiteit. Ze hebben bij dit bedrijf (± 45fte) een enorme passie voor digitale transformatie en zijn actief en bedreven in kennisdeling, publicaties, trainingen geven en het coachen van IT professionals en organisaties. Ze hebben ook een eigen kenniscentrum. De cultuur is informeel en laagdrempelig; ze werken graag met korte lijnen en je stapt dan ook zo bij iedereen binnen. Ze hebben een Agile en DevOps mindset. Hun klanten zitten veelal in de technische automatisering, maar denk ook aan Overheid, Zorg en Finance. Qua locatie moet je vooral denken aan de randstad en Brabant. Ze werken voor toonaangevende enterprises als ASML, Philips, Océ, Triodos, Rabobank en Rijkswaterstaat. Maar ook voor kleinere organisaties zoals ServiceHouse, Eurotransplant en Vecozo. Samen met jou wordt gekeken naar een passend project. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw kennis, ambities en woonplaats.

Functie

Als Agile Coach / Consultant ga je werkbare Agile omgevingen neerzetten bij klanten. Je adviseert en begeleidt op managementniveau, brengt mensen en teams in verbinding en hebt een coachende rol voor de (Agile) teams. Jouw visie heeft écht impact op klant omgevingen en individuen. Ook ontwikkel je proposities en trainingen (die je vervolgens geeft). Voor wie dat leuk vindt, is er de mogelijkheid om ook hands on bezig te blijven, bijvoorbeeld op het gebied van test automatisering.

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO; • Minimaal 5 jaar ervaring in of met Agile teams in de IT; • Agile-minded en in staat om anderen te motiveren; • Communicatief vaardig.

Aanbod

o.a. goed salaris (tot €6.000 bruto/maand voor een ervaren senior), maandelijkse netto onkostenvergoeding, leaseauto of mobiliteitsbudget, maandelijkse omzetbonus, 27 vakantiedagen, pensioenregeling, ontwikkelmogelijkheden (opleidingsdagen, studiebudget)

Inlichtingen

Ben jij de Agile Consultant die wij zoeken? Heb je interesse en/of vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal +31(0)6 21 22 03 27 maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!