Adviseur Energietechniek – Houten

Introductie

Wil jij als Adviseur Energietechniek betrokken zijn bij de meest uitdagende en complexe infrastructuur projecten? Wil jij persoonlijk kunnen groeien op diverse projecten, waarbij jij je eigen richting mag bepalen? Lees dan verder!

Organisatie

De organisatie zit in het domein van asset- en life cycle management van grootschalige infratrajecten. Ze waren de afgelopen jaren betrokken bij vrijwel alle nieuwe tunnels in Nederland om de veiligheid van die verbindingen te borgen. Ook leverden ze als assetmanager een bijdrage aan zo goed als alle DBFM (Design, Build, Finance and Maintenance)-contracten in het land. Het is dan ook een dochteronderneming van een van de grotere spelers van Europa in de industriële automatisering. Omdat het een geheel eigen entiteit is, bevat dit bedrijf de combinatie van enorme kennis, en toch een platte en informele cultuur.

Functie

Als Adviseur Energietechniek ben je als specialist betrokken bij het ontwerpen van energiesystemen bij complexe infrastructuur projecten, zoals tunnels, bruggen en sluizen. Je werkt samen met opdrachtgevers en opdrachtnemers als Pro-Rail, Croon Wolter Dross en Dynniq. Je werkt jouw ontwerpen uit volgens de PDCA-methode, stelt ontwerpdocumenten op, maakt loadflowberekeningen, selectiviteitsanalyses, kortsluitberekningen en stemt zaken af met stakeholders. Ook deel je kennis met je collega specialisten.

Functie-eisen

– Afgeronde HBO- of WO-opleiding richting elektrotechniek/energie – Ervaring met opstellen van ontwerpen zoals DO en UO – Ervaring met systems engineering (bij voorkeur Relatics) – Ervaring met berekeningsprogramma’s zoals Intelec en Vision – Ervaring met lezen en begrijpen van technische tekeningen/kastpakketten – Communicatief, innovatie, klantgericht – Je deelt je enthousiasme graag met collega’s – Goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift

Aanbod

– Uitstekend salaris (afhankelijk van ervaring en skills); – Leasebudget (tot €1.050,-); – 20 vakantiedagen; – Persoonlijk budget: jaarlijks bedrag wat je geheel vrij mag besteden voor bijvoorbeeld: 13e maand, bijkopen vakantiedagen (tot 10 extra), ophogen leasebudget, etc. (ook te combineren); – Mogelijkheid tot certificering / persoonlijke ontwikkeling; – Hybride werken (tot max 4 dagen thuis werken); – Flexibele uren (24 – 40 uur);

Inlichtingen

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan via de “Ik heb interesse!” button met jouw CV, of neem contact op met Stefan van Straten indien je nog vragen hebt!

Sollicitatie

Stefan van Straten +31(0)6 29560620 stefan@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!